Petak , prosinac 4. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / 30 godina, dosta je – jedne vlasti, jednog uma i jedne stranke u Čitluku!

30 godina, dosta je – jedne vlasti, jednog uma i jedne stranke u Čitluku!

Dragi Brotnjaci,

što još reći nakon 20 godina autentičnog političkog svjedočanstva koje smo vam dali, i prilike za drugačiju politiku i drugačiji duh koji smo vam sve ove godine nudili. Mi smo ostali isti, neustrašivi i nepokolebljivi unatoč silnim pritiscima onih koji su željeli da nestanemo sa političke scene. A jeste li vi zadovoljni i sretni svojim izborom? Ispraćate li sa suzama svoju djecu koja nam masovno odlaze u tuđinu i neizvjesnost? Jeste li pogriješili u dosadašnjem izboru ili ne, vi to najbolje znate i osjećate na svojoj koži.

Što reći i što vam ponuditi, a da vam to već nismo nudili? Glavno obećanje koje vam želimo dati je da će sva naša borba biti  fokusirana protiv korona mjera koje su nerazmjerne i neracionalne realnoj opasnosti od COVID-a 19. Ove sulude i nerazborite mjere srušile su vrijednosti koje smo imali… Ubile su gospodarstvo, radna mjesta i biznise od kojih smo vraćali rate kredita, plaćali režije i pristojno živjeli. Sada su se dovezali školstva i djece koje također žele degradirati, a djeci nanijeti veliku psiho-fizičku štetu. Ubili su život i ubili su nam sve što nam je vrijedno… Zato će u budućnosti biti uzaludno bilo kakvo obećanje o radnim mjestima i boljitku, ako ne porazimo nezakonite, neustavne i neracionalne korona mjere, a odgovorne pozovemo na odgovornost.

Dragi Brotnjaci,

ako niste zadovoljni sa sadašnjom vlašću možete izabrati, nakon 30 godina jednoumlja, promjene i nove političke poglede ili ako ste zadovoljni sa sadašnjim stanjem, možete po uzoru na Sjevernu Koreju izabrati u kontinuitetu 34 godine neprekidne vladavine jedne stranke, jednog uma i mentalnog sklopa da mogu završiti započeto…

Mi smo svoje napravili – na vama je izbor.

Glavne točke izbornog programa

 1. Zajedno sa gospodarstvenicima, roditeljima i svim zdravorazumskim Brotnjacima borit ćemo se protiv nerazumnih i nerazmjernih mjera u odnosu na realnu opasnost od COVID-a 19.
 2. Donijet ćemo paket olakšavajućih i poticajnih mjera za sve investitore i gospodarstvenike, te napuniti proračun i otvoriti nova radna mjesta.
 3. Financijska potpora za svako novorođeno dijete
 4. Smanjiti ćemo komunalije na najmanju moguću mjeru
 5. Investirati ćemo u bušotine za vodu i izgraditi sustav bazena za navodnjavanje
 6. Vratiti ćemo dostojanstvo braniteljima (spomen soba, adekvatno spomen obilježje poginulima, prioritet kod zapošljavanja…)
 7. Donijet ćemo paket mjera i odredbi koje će zaštititi Međugorje i Bijakoviće od duha Las Vegasa
 8. Zaštititi ćemo domaće proizvođače suvenira
 9. Vratiti ćemo društveni sadržaj Čitluku (izgradnja tržnice, kolodvora…)
 10. Nedjelja će biti neradna za sve prehrambene trgovačke radnje (Zbog specifičnosti Međugorje će imati poseban status po ovom pitanju …)
 11. Stvoriti ćemo zdravo, sigurno i kreativno ozračje za naše mlade
 12. Osigurati ćemo dovoljno financijskih sredstava za šport i kulturu, da budu na zavidnoj razini
 13. Nitko se neće plašiti i strepiti od naše hrvatske vlasti. Svatko će moći slobodno reći što misli i družiti se s kim želi, bez ikakvih političkih sankcija za svoj posao ili obitelj.

Kandidati za Općinsko vijeće Čitluk ispred Hrvatskog saveza HKDU-Hrast

Hrvatski savez HKDU-Hrast

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Koalicija MOSTAR MOJ DOM: Mostar se pretvara u grad umirovljenika

Koalicija „Mostar moj dom“ kojeg čine HSP, HSP BiH i HKDU-Hrast upozorava aktualnu vlast da …