Nedjelja , veljača 23. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / 63. Dani berbe grožđa počinju izložbom slika i promocijom knjige

63. Dani berbe grožđa počinju izložbom slika i promocijom knjige

Povodom obilježavanja 63. Turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2018.“, Ogranak Matice hrvatske Čitluk priprema prigodni program kojim će započeti trodnevna manifestacije. Tako će u petak, 14. rujna u Čitluku biti otvorena izložba slika akademske slikarice Marije Galić i predstavljena nova knjiga književnika Emila Raspudića.

Izložbu slika Marije Galić pod nazivom „Suhozid sjećanja“ posjetitelji će moći razgledati od 19 sati u Galeriji klub Matice hrvatske u Čitluku, dok će se promocija knjige Emila Raspudića „Časna sestra Dominika“ održati u Hotelu Brotnjo s početkom u 20 sati.

Dakle, svi ljubitelji umjetnosti u petak će moći uživati u razgledavanju slika Marije Galić, koja je diplomirala slikarstvo u Ljubljani u klasi profesora Mladena Jernejca i do sada je priredila više samostalnih izložbi te sudjelovala na mnogim skupnim izložbama. Nakon čega će biti predstavljena nova knjiga Emila Raspudića u kojoj Raspudić čitateljima donosi zanimljive i istinite priče iz Hercegovine.

Knjiga „Časna sestra Dominika“ podijeljena je na četiri poglavlja i sadrži pregršt ilustriranih priča za mlade, kojima je prvenstveno i namijenjena, ali je zasigurno i zanimljivo štivo u kojem će uživati sve generacije čitatelja.

Spomenuti kulturni program svojim nastupima glazbeno će oplemeniti učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo.

citluk.ba

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

U protekloj godini u općini Čitluk sklopljeno 105 brakova, rođeno 198 beba

Matični ured općine Čitluk u protekloj 2019. godini izvršio je 198 upisa novorođene djece u …