Ponedjeljak , listopad 15. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Ante Todorić stigao u Hrvatsku!

Ante Todorić stigao u Hrvatsku!

Antu Todorića u Hrvatskoj smo očekivali još u četvrtak, no njegov je odvjetnik Fran Olujić potom njegov povratak najavio “prije kraja radnog tjedna”. Neslužbeno se doznaje da je Ante u još u četvrtak navečer automobilom stigao u Hrvatsku, što je u petak i potvrdio njegov odvjetnik. Još se ne zna preko kojeg je graničnog prijelaza ušao u Hrvatsku. Prva adresa na koju bi trebao ići jest ona Državnoga odvjetništva pa se očekuje da će u narednim satima mladi Todorić dati svoj iskaz.

“Mogu potvrditi da je Ante Todorić, kako je obećao i kako smo i najavljivali, došao u Republiku Hrvatsku, u mojoj pratnji. Očekujemo da ćemo danas obaviti prvo ispitivanje na Županijskom državnom odvjetnistvu u Zagrebu”, izjavio je u petak odvjetnik Fran Olujić.

Podsjetimo, protiv Ante Todorića nije određen istražni zatvor, a on je prijavio odjavu prebivališta iz RH u Velikoj Britaniji u London te je samoinicijativno kontaktirao policiju, dogovorivši s njima da će doći u Hrvatsku.

Za razliku od Ante, sudac istrage odredio je istražni zatvor njegovu ocu, Ivici Todoriću za kojeg se ne zna gdje točno boravi, kao ni kada će se vratiti u Hrvatsku.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Ivica Ursić – KLANJAMO SE SMJERNO

„Nema smisla u bogaćenju ako na tom putu izgubimo svoju dušu.“ Često čujemo: „Bogatstvo donosi sreću.“ …