Četvrtak , srpanj 16. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Antun Babić: BUJANEC I BUJICA O ZAJEDNIŠTVU DOMOLJUBA – ČESTITAM!

Antun Babić: BUJANEC I BUJICA O ZAJEDNIŠTVU DOMOLJUBA – ČESTITAM!

Nakon što sam unatrag nekoliko tjedana doživio salvu napada zbog svojeg dubokog uvjerenja da su bez zajedništva domoljubnog i državotvornog dijela hrvatskog naroda (u domovini i u iseljeništvu), stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca Hrvatska i hrvatski narod osuđeni na vječito ropstvo i, u konačnici, na propast i nestanak, danas sam pogledao Bujicu od prošlog petka, u kojoj je glavna tema bila ZAJEDNIŠTVO domoljuba i desnice kao preduvjet za postizanje odličnog rezultata na dolazećim europskim izborima, PA SAM PONOVNO ODLUČIO PROGOVORITI O TOJ TEMI, PRESUDNOJ ZA NAS HRVATE.

Iako sam već i ranije bio svjestan i znao da Velimir Bujanec zagovara domoljubno zajedništvo, koristim ovu prigodu da mu iskreno čestitam na podizanju javne rasprave o nužnom hrvatskom državotvornom i domoljubnom zajedništvu na visoku medijsku razinu.

Svjestan sam toga da svi gledatelji neće biti jako zadovoljni izborom sugovornika u studiju – Kazimirom Mikašekom. Ne zato što to Mikašek ne zaslužuje, nego zbog toga što je svoj nastup malo previše iskoristio za promociju koalicije HDZ-a i domoljubnih stranaka. Dok Plenković vodi HDZ, a on ima potpunu kontrolu nad današnjim HDZ-om, to je jednako moguće kao i koalicija između državotvornog i domoljubnog HSP-a i projugoslavenske i titoističke Amsterdamske koalicije.

Na moje veliko zadovoljstvo, emisiju su u cijelosti izvukli glavni urednik Hrvatskog tjednika Ivica Marijačić, novinar Tihomir Dujmović i bivši političar Pero Kovačević te ponajbolji politički komentator Marko Ljubić, s kojima je Bujanec telefonski razgovarao.

Marko Ljubić dao je najbolju dijagnozu stanja u redovima domoljubnih stranaka u Hrvatskoj. Međutim, daleko su važniji njegov recept i poruka kako izliječiti to kancerogeno stanje među hrvatskim domoljubima:

 

  1. UJEDINITI SE PO SVAKU CIJENU.

 

  1. IĆI NA PUNU POBJEDU, A NE NA SKUPLJANJE MRVICA S HDZ-OVA STOLA.
  2. AKO SE TO NE OSTVARI – IDEMO U SIGURNU POLITIČKUSMRT.

Ja bih, u konačnici, dodao još samo ovo:

Nakon ovako snažnog javnog medijskog apela za ujedinjenjem, oni hrvatski političari koji to budu sabotirali bit će KRIVI NE SAMO ZA PORAZ NA IZBORIMA, NEGO I ZA SVE VJEROJATNIJU PROPAST HRVATSKE DRŽAVE I DEMOGRAFSKI NESTANAK HRVATSKOG NARODA.

 

U interesu zajedništva, spreman sam dati punu potporu ujedinjenju i ponuditi ispriku

 

Kako bi se moglo ostvariti zajedništvo, ja sam spreman dati punu potporu, bez ikakvih osobnih ambicija, procesu stvaranja zajedništva i kasnijem djelovanju ujedinjenih domoljuba i državotvornih Hrvata protiv Jugoslavena, udbaša, komunista i globalista, kao što sam je dao i onda kada sam predvodio ujedinjenje svih hrvatskih državotvornih političkih stranaka i organizacija u Australiji 1989. godine. Također sam spreman ispričati se i zamoliti oprost od svakog domoljuba kojeg sam u žaru svojega pisanja možda uvrijedio.

Dobro je poznato u kojoj je mjeri početkom devedesetih godina prošlog stoljeća hrvatsko iseljeništvo pomoglo u stvaranju hrvatske države i obrani od velikosrpske agresije. Ako se takvo zajedništvo hrvatskih domoljubnih i državtvornih stranaka, organizacija, udruga i pojedinaca ostvari u Hrvatskoj, hrvatsko će iseljeništvo zaboraviti na veliko razočaranje koje je tada doživjelo i ponovno će pomoći u spašavanju svoje domovine Hrvatske i hrvatskog naroda.

Fotografija koju prenosim datira s prvog sastanka Javnih tribina u Canberri u veljači 1989. godine.

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Plenković se s članovima oporbe želi sastati pojedinačno: Svi su ga odbili

Predsjednik HDZ-a i budući mandatar Vlade Andrej Plenković pozvao je predstavnike parlamentarnih stranaka na pojedinačne sastanke u …