Srijeda , siječanj 20. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Antun Babić – Je li “napad” na Pupovca nova svastika?

Antun Babić – Je li “napad” na Pupovca nova svastika?

U zadnja dva dana glavna tema u medijima je tzv. “napad” hranom na Pupovca. Da se je taj “napad” i dogodio, napadi takve vrste na političare u demokratskim zemljama u cijelosti je dozvoljen i legitiman. Zašto ne bi bio i u Hrvatskoj? U zapadnim demokracijama političare se javno napada jajima, brašnom, tortama, rajčicama, a ponekad i cipelama. Nikada nitko u demokratskim zemljama nije zbog toga išao u zatvor, niti su mediji od toga stvarali ozračje velikog nasilja.

Na veliku štetu hrvatskog društva, hrvatske države, a posebno Hrvatskoj lojalnih građana pravoslavne vjere, Pupovac već trideset godina gotovo svakodnevno na neprihvatljiv i gadljiv način provocira Hrvatsku i cijeli hrvatski narod. Malo je država u svijetu koje bi tako nešto dozvolile. Još je manje država u kojoj bi stranka koja navodno štiti i zastupna izvorne vrijednosti tog naroda išla u koaliciji s političarem kao što je Pupovac. Nitko do danas nije u toj mjeri tolerirao kulturološku i političku drskost Milorada Pupovca kao što do danas čini Andrej Plenković. On mora na izborima biti kažnjem zbog te svoje za Hrvatsku opasne i štetne politike.

U zaključku želim izraziti svoju duboku sumnju u tzv. “napad” na Milorada Pupovca. Imam snažan dojam da se radi o bizantinskoj podvali kako bi se smanjio odaziv na prosvjed u Vukovar i otupila oštrica nezadovoljstva hrvatskog naroda zbog neprocesuiranja ratnih zločina tijekom velikosrpske agresije na Hrvatsku, od Vukovara do Dubrovnika. Legitimno je postaviti pitanje: Je li na pomolu nova svastika?

 

NE VJERUJTE MAINSTREAM MEDIJIMA

 

Ne vjerujte hrvatskim mainstream medijima koji su ne samo u službi promicanja Novog svjetskog poretka (EU itd.), nego i u službi starog “bratstva i jedinstva”, u kojem bi Srbi u Hrvatskoj trebali imati imunitet na sva kršenja zakona, političkih normi i uvažavanja osjećaja većinskog naroda o strahotama koje su velikosrbi (četnici) iz Srbije i Hrvatske nanijeli hrvatskom narodu tijekom Domovinskog rata.

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Što će nam prošlost, okrenimo se budućnosti!

Prošlo je 30 godina od početka hrvatskog obrambenog Domovinskog rata, odnosno od velikosrpske agresije na …