Utorak , siječanj 26. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Antun Babić – Poruka drugu i globalistu Plenkoviću

Antun Babić – Poruka drugu i globalistu Plenkoviću

Druže Plenkoviću, Hrvatska ne može još dugo izdržati biti u situaciji u kojoj se danas nalazi, a to jest, da jedan čovjek zbog svojih bolesnih političkih i svjetonazorskih ambicija odlučuje o životu i smrti SVIH hrvatskih građana.

Druže Plenkoviću, Vi vodite Hrvatsku u totalnu gospodarsku i demografsku propast. Malo tko će biti normalan u Hrvatskoj ako Vi nastavite s današnjom teško razarajućom politikom. Citirat ću izjavu Vašeg osobnog tajnika Frku Petešića u NU2:

“Hrvatska ne može psihički i gospodarski preživjeti „lockdown“. Zašto? Zato što ste Vi u zadnje četiri godine propustili postaviti hrvatsko gospodarstvo na zdravije temelje, i zato što je većina Vaših ministara krala gdje god su stigli.

Ja s punom osobnom odgovornošću tvrdim i izjavljujem – da Hrvatska i hrvatski narod ne mogu preživjeti više od još šest mjeseci ni Vaše diktatorsko ponašanje, a ni Vašu neograničenu diktatorsku vlast.

Kad se već Vaši najbliži politički suradnici u Vladi i članovi HDZ-a ponašaju kao mumije i zombiji, apeliram na Vas da se Vi osobno probudite iz Vašeg bolesnog sna o Vašoj velikoj političkoj budućnosti na europskoj i globalnoj razini. Kriminalac Ivo Sanader je svetac, u usporedbi s Vama.

Ako se ne probudite iz Vašeg mračnog sna, nije daleko vrijeme kad će Vas, zbog Vaše u Hrvatskoj do sada nezabilježene političke taštine i uvjerenja da je Hrvatska osobno Vaša i da ste država Vi, kazniti i narod i dragi Bog.

Duboko se nadam da ću to i osobno doživjeti.

Znam da ste izuzetno inteligentna osoba. Dozvolite da, prije nego što bude prekasno, u Vama dobro prevlada zlo, koje Vas danas vodi, a s Vama i Hrvatsku, u nezamislivu opasnost.

Odstupite i dajte Hrvatskoj i hrvatskom narodu šansu da ponovno prodiše i izađe iz današnjeg zagušljivog i teško zadimljenog političkog i psihološkog lockdowna. Ne zbog korone, tj. COVID-a 19, nego isključivo i samo zbog Vaše totalno porazne i pogrješne politike.

Bog i Hrvati!

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Najava – 5. Mostarski polumaraton

Sa sloganom “Hope” ili “Nada”, Udruga Kinezis i ove godine 20. ožujka organizira „Mostar Run …