Subota , srpanj 11. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Antun Babić: Sam protiv totalitarnog sustava i komunističkog nasljeđa u Hrvatskoj

Antun Babić: Sam protiv totalitarnog sustava i komunističkog nasljeđa u Hrvatskoj

Nakon rezolucije Europskog parlamenta, usvojene 19. rujna 2019., o osudi i izjednačavanju komunizma i nacizma, na dan raketiranja Banskih dvora prije 28 godina odlučio sam po drugi puta sam otići u Kumrovec, meku hrvatskih i jugoslavenskih komunista, s ciljem da još jedanput skrenem pozornost na  strašne zločine koje je komunizam učinio hrvatskom narodu od 1945. do 1990., i također, a možda i još više,  na od svih hrvatskih vlasti od 1990., provođenu neokomunističku, tj. protuhrvatsku politiku u Republici Hrvatskoj.

Da je Hrvatska isključivo u rukama hrvatskih komunista, od koji su neki bili i neostaljinisti (Manolić, Boljkovac itd.) brzo sam shvatio odmah nakon povratka u Hrvatsku iz Australije 1990. godine. Da podsjetim čitatelje, bio sam jedan od prvih hrvatskih političkih emigranata koji se vratio u Hrvatsku nakon prvih «slobodnih» izbora u travnju 1990., u kojima sam i osobno sudjelovao u koaliciji pod imenom «Hrvatski blok», u kojem su bili HDZ i HSS.

Sav golemi utjecaj komunista, Jugoslavena i udbaša u Hrvatskoj najizravnije sam na mojim leđima osjećao u Ministarstvu vanjskih poslova od 1991. do 2013., kad sam otišao u mirovinu. Zbog mojih beskompromisnih zahtjeva da se u Ministarstvu vanjskih poslova provodi hrvatska državotvorna i domoljubna politika, naišao sam na žestok otpor komunista kao što su, primjerice bili Božidar Gagro i Damir Grubiša, su bili miljenici Hrvoja Šarinića. Tada sam u Ministarstvu vanjskih poslova dobio etiketu ustaše i luđaka, koji želi primijeniti sustav rada i odgovornosti, a njima je, bunili su se, najbolje odgovarao baš dotadašnji socijalističko-komunistički sustav, koji je, evo, u Hrvatskoj zadržan sve do danas.

Da je to tako uvjerio sam se i nakon dolaska u Kumrovec. Kad sam počeo snimati moj Youtube uradak bio sam višekratno prekidan navalom turista i titoljubaca iz inozemstva i diljem Hrvatske, a bio je to običan radni dan. Još dublje sam se zamislio kad sam vidio da se ne radi samo o starijim osobama, nego, a naročito iz Hrvatske, o mladim bračnim parovima s malom djecom. Da mi je netko rekao 1990. da ću to doživjeti trideset godina kasnije, odgovorio bih mu da je lud te da ne zna što govori. Na moju žalost, i tragediju, hrvatskog naroda, činjenice govore suprotno.

Kao čovjek koji je bez vode u pustinji, i nalazi se na samrti, došao sam u Kumrovec zavapiti i poslati poruku hrvatskom narodu da se i njemu sprema smrt, kao i onom čovjeku bez vode u nepreglednoj pustinji, ako na vrijeme, a njega je sve manje, progleda, i skine sa svojih leđa komuniste, udbaše i Jugoslavene, koji u zadnje vrijeme sve više dižu glavu u hrvatskim mainstream medijima, na društvenim mrežama i svim obrazovnim institucijama, koje odgajaju nove Titove pionire i omladince. Umalo sam eksplodirao kad je jedna srednjoškolka došla pred Titov spomenik u Kumrovcu i oduševljeno i vrlo glasno ispalila: «Joj, kako je samo lijep».

Hrvatski narode, uopće nije važno tko će od favorita pobijediti na skorim predsjedničkim izborima: Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović ili Miroslav Škoro. Ama baš ništa se neće u tom pogledu promijeniti. To vidimo po rezultatima stolovanja Kolinde Grabar-Kitarović na Pantovčaku u zadnjih pet godina. Sada smo u još daleko težoj situaciji nego što smo bili kad je široko nasmijana izbrana za predsjednicu države. Prava vlast je u rukama europejca i sina komuniste, Andreja Plenkovića. Naša je zadaća politički srušiti Andreja Plenkovića, jer on vodi dvostruku politiku. U institucijama Europske unije predstavlja se kao najveći zagovornik demokracije i multikulturalizma, a u Hrvatskoj vlada željeznom rukom na način na koji bi mu i sam uljez Walter Tito zavidio. Nemojmo se zavaravati nuđenjem ovog ili onog programa. Naš glavni neprijatelj je današnji nekomunistički tj. totalitarni politički sustav u Htrvatskoj.

Međutim, usprkos svim preprekama koje se nalaze pred nama pojedincima i hrvatskim narodom u cjelini, naša je dužnost do zadnjeg daha boriti se za spas Hrvatske i hrvatskog naroda. Iz današnjeg ropstva Hrvatska ne može izići ukoliko se ne provede najnovija rezolucija Europskog parlamenta, a to znači da se u Hrvatskoj na najbrži mogući način mora provesti pravedna lustracija, kao i uklanjanje sveukupnog komunističkog nasljeđa koje se ukotvilo u svim porama hrvatskog društva.

Tek kad otvoreno zatraže neodgodivu lustraciju i micanje svih simbola zločinačkog komunističkog sustava i njegovog nasljeđa u Hrvatskoj, vjerovat ću Miroslavu Škori i Kolindi Grabar – Grabar Kitarović da će se iskreno i neustrašivo boriti za interese i opstanak hrvatskog naroda, a ne planove i ciljeve tajnih međunarodnih organizacija, koje žele vidjeti što skoriji nestanak nas Hrvata.

Glas za mene na predsjedničkim izborima glas je za sigurnu budućnost hrvatskog naroda i samostalne hrvatske države. Glas za Kolindu Grabar-Kitarović, nedokazanog domoljuba Miroslava Škoru i titoljubca Zorana Milanovića, glas je za vrlo neizvjesnu sudbinu Hrvatske.

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Premoćna pobjeda HDZ-a. Osvojio osam izbornih jedinica te glasove dijaspore. Restart koalicija osvojila dvije izborne jedinice

Prema neslužbenim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva nakon 99 posto obrađenih biračkih mjesta, HDZ je relativni pobjednik parlamentarnih izbora sa osvojenih …