Petak , kolovoz 14. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Balenović: Kolinda bi uskoro mogla u Remetinec!

Balenović: Kolinda bi uskoro mogla u Remetinec!

Prema vlastitim najavama Kolinda Grabar Kitarović mogla bi uskoro u Remetinec. Nakon što je prošli tjedan otpjevala rođendansku pjesmu gradonačelniku Milanu Bandiću, protiv kojeg je pred pravosudnim tijelima pokrenut niz kaznenih postupaka i darivala ga tortom ukrašenom s predsjedničkim obilježjima, sinoć je na opće iznenađenje javnosti otišla i korak dalje. U kamere Media Servisa izjavila je da će Gradonačelniku Zagreba, ako bude osuđen, u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno.

Morat će u Remetinec ponijeti malo veću košaru!

Ako je Predsjednica dosljedna u namjeri da bude lojalna i ne napušta svoje stare prijatelje makar bili i osuđivani, morat će u Remetinec ponijeti malo veću košaru, kako za kolače ne bi bili zakinuti i njeni ostali dragi prijatelji – rekla je Vesna Balenović.

Na početku svog predsjedničkog mandata jedna od prvih odluka Kolinde Grabar Kitarović bila je neopravdano ukidanje Ureda za zviždače na Pantovčaku. Time je prevarila zviždače, koji su najranjivija i najpoštenija skupinu građana, obećala im potporu, a nakon pobjede ih odbacila. To je učinila s nevjerojatnom lakoćom, jer očito među poštenim i pravdoljubivim građanima i zviždačima nije imala prijatelje. Tijekom mandata široke ruke dijelila je predsjednička pomilovanja osuđenim kriminalcima, silovateljima i svojim donatorima. Sada, na kraju predsjedničkog mandata s lakoćom najavljuje da će s kolačima u Remetincu posjećivati svoje pravomoćno osuđene prijatelje.  Iz navedenog jasno je na koji način je Predsjednica do sada zamišljala i provodila svoju nultu stopu tolerancije na kriminal i korupciju – rekla je Vesna Balenović.

Degradacija institucije Predsjednika RH

Kako  ne bi morao  osuditi i ograditi se izjava Kolinde Grabar Kitarović, koja je njegov izbor i izbor HDZ-a u dolazećoj predsjedničkoj utrci, vidno šokiran, osramoćen i nezadovoljan premijer Andrej Plenković izjavio je da spornu izjavu nije gledao, te da smatra kako se Predsjednica šalila. Na žalost, svima koji su gledali istup Predsjednice, jasno je da nije u pitanju nikakva šala, već sramotna izjava iza koje Predsjednica čvrsto stoji.  Mislim da dijelim mišljenje velikog broja građana da bismo u Remetincu, kad već to toliko silno želi, radije vidjeli građanku Kolindu Grabar Kitarović, nego predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović.

Krajnje je vrijeme da se instituciju predsjednika ili predsjednice RH prestane kontinuirano sramotiti i degradirati od strane onih koji  upravo tu časnu i važnu dužnost obnašaju – rekla je Vesna Balenović.

 

Predsjednica udruge „Zviždač“

Vesna Balenović

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Rusija cjepivom protiv korone dokazala da su vaxeri najveći antivakseri!

Sve ove dane korone slušamo žestoke napade od korumpiranih političara, doktora i znanstvenika prema svima …