Petak , listopad 23. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Biskup Perić na rastanku predstavio knjigu

Biskup Perić na rastanku predstavio knjigu

U Mostaru je u nedjelju biskup u odlasku Ratko Perić predstavio knjigu ‘Pođite i propovijedajte’. Naime, povodom svečanog otvaranja novoizgrađenog Biskupijskog kulturnog centra u Mostaru i predstavljanja knjige biskupa Ratka Perića ‘Pođite i propovijedajte’ kao i primopredaje dužnosti odlazećeg biskupa Ratka Perića novoimenomanom biskupu Petru Paliću u Mostaru u nedjelju i ponedjeljak u Mostaru boravi i hrvatski premijer Andrej Plenković.

Predstavljanju knjige nazočili su brojni vjerski i politički dužnosnici, a novoizgrađeni Biskupijski kulturni centar u Mostaru velikim dijelom je financiran upravo zahvaljujući pomoći Hrvatske. Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na svečanoj svetoj misi u prigodi ustoličenja mons. Petra Palića, mostarsko-duvanjskog biskupa i apostolskog upravitelja Trebinjsko-mrkanske biskupije, u ponedjeljak 14. rujna ispred Katedrale Marije Majke Crkve na Gospinom trgu u Mostaru.

dnevni.ba

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Pogledajte sučeljavanje: Kakav Široki Brijeg vide Kraljević i Marušić u iduće četiri godine?

Centri Civilnih Inicijativa (CCI) organizirali su Forum kandidata Širokom Brijegu u utorak 20. listopada u širokobriješkom …