Nedjelja , siječanj 24. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Agent CIA-e progovorio: U Americi godišnje nestane 600.000-800.000 djece

Agent CIA-e progovorio: U Americi godišnje nestane 600.000-800.000 djece

Prema službenoj statistici o kojoj nećete čuti u glavnim medijima, i do 800.000 djece u Sjedinjenim Državama, a milijuna u svijetu, bude oteto i prodano u seksualno roblje, kao dio goleme pedofilne mreže razgranate po cijelom svijetu. I premda pomisao na to nije ugodna, brojni političari visokog ranga aktivno sudjeluju u tom nezamislivom zlu.

Ranije ove godine na trodnevnom sastanku članovi Međunarodnog suda za prirodnu pravdu (ITNJ) dogovarali su pokretanje „Sudske komisije za istraživanje trgovine ljudima i seksualnog zlostavljanja djece”, koja će istraživati te iznositi na vidjelo ovu zastrašujuću pošast seksualnog zlostavljanja djece diljem svijeta koje je, velikim dijelom, sotonsko-ritualne prirode.

Jedan od govornika na tom skupu bio je glavni savjetnik ITNJ-a Robert David Steele, bivši djelatnik CIA-e, koji je otvorio plenarnu sjednicu ove prve Sudske komisije tog tribunala.

Poslušajte dio njegovog izlaganja u nastavku!

ekskluzivno.me

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ljubo Bešlić bi mogao još neko vrijeme sjediti u fotelji gradonačelnika?

Stranke u Mostaru obavljaju razgovore o eventualnim koalicijama, dok se čeka konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća. …