Srijeda , rujan 30. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Brad Pitt u Hrvatskoj radi izgradnje luksuznog odmarališta

Brad Pitt u Hrvatskoj radi izgradnje luksuznog odmarališta

Slavni hollywoodski glumac Brad Pitt došao je u kratak posjet Hrvatskoj zbog izgradnje luksuznog resorta u Zablaću, navodi People.

Glumac je došao u mjesto u blizini Šibenika i posjetio predloženi prostor gdje se planira gradnja milijadru dolara vrijednog resorta. Hotel, vile i golf igralište bit će samo dio planiranog luksuznog odmarališta.

Nakon što je stigao u zračnu luku Zadar, unajmio je brod kojim se provezao duž obale, od Zadra do Šibenika. Posjetio je šibensku katedralu sv. Jakova, a zatim krenuo na pješačku turneju oko predloženog projekta u Zablaću.

U projekt je uključen i arhitekt Nikola Bašić, autor sada već svjetski poznatih zadarskih instalacija Pozdrav suncu i Morske orgulje.

Švicarski TFI Holding navodno je uložio 70 milijuna dolara u spomenuti projekt u Zablaću, koji bi maleno dalmatinsko mjesto trebao učiniti pravim modernim, luksuznim mjestom za odmor. Još nije poznato kada će se realizirati taj projekt, ali spominje se njegova novčana vrijednost u iznosu 1,5 milijardu dolara.

narod.hr

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

SASTANAK U ZG: Tri strane – tri priopćenja – jedan rezultat: NIŠTA

Snažna potpora Hrvatske europskom i reformskom putu BiH, naglašeno je u priopćenju za javnost iz …