Ponedjeljak , veljača 24. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / BRKIĆ SAMLJEO PLENKOVIĆA PRED CIJELOM NACIJOM: Izdao je HDZ, okružio se krivim ljudima!

BRKIĆ SAMLJEO PLENKOVIĆA PRED CIJELOM NACIJOM: Izdao je HDZ, okružio se krivim ljudima!

U Dnevniku Nove TV gostovao je potpšredsjednik sabora i istaknuti član HDZ-a, Milijan Brkić i konačno otkrio uz koga će stati na ovim unutarstranačkim izborima u HDZ-u.

Poručio je da se kandidira za potpredsjenika HDZ-a i da se o tome dogovorio s Ivanom Penavom. Poručio je da podržava Miru Kovača, Davora Stiera-a i Ivana Penava koji će se kandidirati za zamjenika predsjednika stranke. Andrej Plenković dobro pliva u vanjskoj politici, Vlada radi dobro svoj posao. Što se tiče odlučnosti, efikasnosti u donošenju odluka. Zamjerio je Plenkoviću i Istanbulsku konvenciju. “Okružen je s ljudima koji nemaju legitimitet na terenu i stvoren je neki kult ” Velikog vođe”. Okružio se poslušnicima. Izgubili smo izbore dvaput za redom”, kazao je Brkić.

Ako pobijedi to treba poštivati i dalje nastaviti, ali nadam se da će u odlučivanje uključiti i širu bazu HDZ-a. Izopćio je članove desne orijentacije, a okružio se Jandrokovićem i Božinovićem koji s ideologijom HDZ-a nemaju veze.

dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Zoran Čapalija ČAPLJA: Što je budući predsjednik htio poručiti?

Riječ inauguracija dolazi od latinske riječi „inauguratio“ a koristi se za postupak svečanog uvođenja u …