Četvrtak , siječanj 17. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / sport / Broćanske karatašice seniorske prvakinje Hrvatske

Broćanske karatašice seniorske prvakinje Hrvatske

Nakon uspješnog prošlog vikenda kad je muška juniorska ekipa KK Brotnjo – Hercegovina radila finale državnog ekipnog  prvenstva, ovaj vikend se u Zagrebu za to pobrinula i ženska ekipa istoimenog kluba.

Članice ekipe u sastavu Irena Prga, Kristina Zovko i Jelena Zovko prvo kolo natjecanja bile su slobodne,a u drugom kolu dobile su ekipu Hercegovine Zagreb II rezultatom 2:0 te tako treću godinu zaredom ušle u finale državnog ekipnog prvenstva Hrvatske. Protivnička ekipa u finalu bila je ekipa Hercegovine Zagreb I koju su Broćanke dobile rezultatom 1:0 te se tako popele na tron postavši seniorske prvakinje Hrvatske.

Iako je mlađi dio ekipe tek otišao na natjecanje u Veneciju, treneri ističu da s ovakvim rezlutatima nisu mogli poželjeti ljepši kraj prve sezone natjecanja. Nakon kratkog odmora koji slijedi, članovi KK Brotnjo – Hercegovine nastavljaju sa radom i pripremama za europsko prvenstvo u Danskoj, te za nova državna prvenstva i ostala natjecanja na svjetskoj i europskoj razini. Ovim putem KK Brotnjo – Hercegovina zahvaljuje se općini Čitluk na pomoći kao i svim ljudima koji rado pomažu rad kluba.

Karate klub “HERCEGOVINA”

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Karataši KK Brotnjo-Hercegovina viceprvaci države

Proteklog vikenda u istarskom Novigradu održano je ekipno državno prvenstvo Hrvatske.   U juniorskoj muškoj …