Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / Broćanski karatisti uspješni na prvenstvu Hrvatske

Broćanski karatisti uspješni na prvenstvu Hrvatske

Proteklog vikenda u Ivankovu je održano Prvenstvo Hrvatske za mlađe uzraste na kojem su nastupili i članovi karate klubova s područja općine Čitluk, KK Hercegovina i KK Brotnjo. Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste, broćanski karatisti osvojili su dvije srebrne i dvije brončane medalje.


Srebrne medalje na spomenutom prvenstvu osvojili su Josip Planinić i Barbara Grgić (KK Brotnjo), dok su Ivan Niko Prusina i Patricija Prga (KK Hercegovina) osvojili brončane medalje.

Josip Planinić osvojio je srebro u teškoj kategoriji +57 kg za mlađe kadete. Na putu do medalje Planinić je imao pet borbi. U kategoriji mlađe kadetkinje -55 kg Barbara Grgić je nakon četiri meča osvojila srebrnu medalju.

Nastupajući u kategoriji mlađi kadeti -45 kg u konkurenciji 23 natjecatelja, Ivan Niko Prusina osvojio je broncu. Prusina je broncu osvojio nakon četiri meča.

Jedan meč više od Prusine na Prvenstvu Hrvatske u Ivankovu imala je Patricija Prga. Prga je u konkurenciji 19 natjecateljica osvojila broncu u kategoriji učenice -32 kg.

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Odluka o dodjeli 47 novčanih pomoći određenim kategorijama studenata s područja općine Čitluk

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić donio je odluku o dodjeli 47 novčanih pomoći studentima sa …