Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / ČUDESNO OZDRAVIO, LIJEČNICI ŠOKIRANI: Rak nestao na Križevcu!

ČUDESNO OZDRAVIO, LIJEČNICI ŠOKIRANI: Rak nestao na Križevcu!

Umjesto na operaciju, otišao na golf..

U Međugorju je od prvih ukazanja prijavljeno više od šest stotina čudesnih ozdravljenja. Riječ je o dokumentiranim ozdravljenjima za koje nakon znanstveno teološke istrage nije nije pronađen uzrok osim onog nadnaravnog i čudesnog. Pored ovih ozdravljenja tu je na tisuće svjedočanstva ozdravljenih kako duhom tako i tijelom a koja nisu evidentirana. Jedno od posebno dirljivih svjedočanstva Međugorja je ono Amerikanca  Arthura Boylea iz Hinghama kod Bostona koji je u Međugorje došao na korak do smrti. Liječnici su ga naime, već otpisali ali čini se da nebo nije. Naime, on je došavši u Međugorje bolovao  od raka bubrega, nakon čega je rak zahvatio i pluća, dok po povratku iz Međugorja on rak više nije imao, na zaprepaštenje njegovih liječnika i obitelji.

 

“Godine 1999. dijagnosticirali su mi rak. Najprije sam imao rak bubrega i operiran sam. Odstranjen mi je jedan bubreg. Mislilo se kako će operacijom sve to biti riješeno. Osam mjeseci kasnije otišao sam ponovno na pretrage i liječnici su mi otkrili tri tumora u desnom plućnom krilu. Dali su mi manje od pet posto šanse da ću preživjeti. Nije mogla pomoći nikakva radijacija, ni kemoterapija… Jedino je preostala operacija i odstranjenje desnoga plućnog krila. U to vrijeme moj najbolji prijatelj me je pitao jesam li čuo za Međugorje. Sjetio sam se da je desetak godina ranije moja kći, koja je studirala medicinu, donijela knjigu iz Međugorja s nazivom “Poruke međugorske” i dala je svojoj mami – mojoj ženi. Moja mi je žena čitala poruke, no nisam na to obraćao posebnu pozornost. I nakon što me je prijatelj pitao o Međugorju, otišao sam kući i ženu upitao: ‘Što je zapravo Međugorje, što si ono ti meni govorila o Međugorju?’ Ona mi je kazala sve o tom mjestu molitve, ljubavi, mira, ozdravljenja… Tjedan dana kasnije nas troje: ja, muž od sestre moje žene Kevin Gill i prijatelj Robert Griffin sjeli smo u zrakoplov i došli u Međugorje Nakon dugog puta Arthur, s teškim rakom pluća, odmah po dolasku u Međugorje s prijateljima odlazi u crkvu sv. Jakova na večernju misu. Bila je velika gužva u crkvi i s ostalima je molio krunicu. Između krunice pjevalo se Ave Maria’, ispričao je Arthur za večernji.ba,  te dodao da ga je dirnulo kad je kad je vidio kako svi punim srcem pjevaju, istodobno. To ga je na neki način podiglo, dalo mu snagu. Otišao je sutradan s prijateljima na ispovijed. Našli su svećenika, koji je, kako su kazali, bio izuzetno susretljiv. Kad je Arthur završio ispovijed, sva depresija i skučenost koju je imao izašla je iz njega. Bio je kao nova osoba.  Onda su se odlučili popeti na brdo Križevac.

Ozdravljenje na Križevcu

‘Bio je kišan dan. Kada sam se penjao, bio sam umoran i osjećao sam jake bolove i osje­ćaj kao da mi je bilo sve gore i gore… Prsa su me jako boljela, kao nikad do tada. Popeli smo se na vrh. Bili smo samo nas trojica na brdu Križevcu. Molili smo punim srcem da nam Bog oprosti sve naše grijehe i da mi pomo­gne ozdraviti. Nas trojica odraslih muškaraca plačući smo molili… Nakon toga pozvao sam mobitelom ženu, jer sam imao osjećaj, kao i moji prijatelji, da se nešto sa mnom čudno događalo i dogodilo baš na brdu Križevcu. Ona mi je rekla da je dogovorena, četiri dana nakon što se vratim iz Međugorja, operacija odstranjenja moga desnoga plućnog krila. Zamolio sam ženu da upita liječnike mogu li još jednom prije operacije, kad se vratim u Ameriku, provjeriti sve i vidjeti kakvo je stanje s mojim rakom i da to sve organizira ako je moguće.

 

Tajnica liječnika koji je trebao obaviti operaciju nedugo zatim nazvala me i kazala: ‘Gospodine Boyle, mi znamo da ste u Međugorju i znamo zbog čega ste tamo. To je divna stvar. Ali, vi imate rak i on neće nestati, vjerujte mi. Budite uvjereni, morat ćemo na­praviti tu operaciju’. Nakon ovakvog odgovo­ra moja je žena kontaktirala s jednim drugim liječnikom. Kad sam došao kući, svima sam kazao: Bog me ozdravio, ozdravio sam u srcu. Duhovno sam ozdravio. Sve što sam imao u sebi trulo i nezdravo, izbacio sam u Međugorju na ispo­vijedi. Ispričao sam im sve što mi se dogodilo i objasnio na taj način ovo što sam im kazao na samom početku. Mir je bio kad sam govo­rio. To je onaj mir koji sam donio iz Međugo­rja.

 

A sve ovo što sam rekao kasnije, potvrdilo se kad sam otišao k novom liječniku napra­viti nove nalaze. “Otišao sam tada kod ovog novog liječnika s kojim je žena kontaktirala i ponio mu ranije i nove snimke. Rekao mi je da pričekam pet minuta i onda me pozvao u svoj ured. Češkao se po bradi i čudno je izgle­dao. Rekao mi je da je rak jednostavno otišao, nema ga. Zvali smo sve liječnike urologe koji su trebali biti na operaciji i obavijestili ih o tome. Svi su to, s velikim čuđenjem, ipak pri­hvatili. I 14. rujna kad se tradi­cionalno slavila misa na Križevcu, umjesto da idem na operaciju i vađenje desnoga plućnog krila, otišao sam igrati golf s Kevinom i osta­lim prijateljima.’

 

izvor: dnevno.hr

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Ivica Ursić: NEUMJERENO… NESELEKTIVNO…

Došao čovjek stručnjaku za vrtove. „Želio bih napraviti vrt, ali je tlo oko moje kuće …