Srijeda , kolovoz 12. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Danas Izvanredna skupština Udruge “Razvojačeni branitelji” Široki Brijeg

Danas Izvanredna skupština Udruge “Razvojačeni branitelji” Široki Brijeg

Dana 20.06.2018. godine (srijeda) u kino sali Borak u Širokom Brijegu s početkom u 20 sati je zakazana izvanredna skupština Udruge Razvojačeni Branitelji HVO-a Široki Brijeg.

Za dnevi red su predviđene slijedeće točke:

1.Aktivnosti URB HVO-a ŽZH i URB HVO-a Široki Brijeg u proteklom periodu s posebnim osvrtom na nemila događanja ispred Parlamenta FBiH u Sarajevu od 23.05.2018 godine.

2.Aktivnosti i mjere koje će poduzeti URB HVO-a ŽZH i URB HVO-a Široki Brijeg u narednom periodu u svezi provedbe/implementacije Rezolucije Branitelja u oba doma Parlamenta FBiH, ŽZH, te u svezi trajnog rješavanja prava razvojačenih Branitelja članova udruge bez ikakvih stalnih mjesečnih novčanih primanja po osnovu sudjelovanja u borbenom sektoru u Domovinskom ratu u BiH.

3.Razno i pitanja članova udruge rukovodstvu udruge kao i pitanja rukovodstva udruge prisutnim članovima udruge.

Stoga pozivamo sve članove udruge da se odazovu ovoj izvanrednoj skupštini jer je u pitanju rješavanje statusnih prava naših članova.

Napominjemo kako će na ovoj izvanrednoj skupštini biti prisutni i predstavnici URB HVO-a iz općina Posušje i Grude, navodi se u priopćenju Udruge Razvojačeni Branitelji HVO-a Široki Brijeg.

 glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Zadnja večer Mladifesta: Kardinal Puljić: Sve što tražite naći ćete kod Isusa. Marija će nas tamo povesti!

Jučer, petog dana 31. Međunarodnog molitvenog festivala mladih u Međugorju središnje večernje misno slavlje predslavio …