Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Desnica staje uz Škoru! Iznenadit će vas koja mu je dama dala potporu

Desnica staje uz Škoru! Iznenadit će vas koja mu je dama dala potporu

Jučer se medijskim prostorom proširila vijest da će se popularni pjevač Miroslav Škoro krenuti u utrku za predsjednika Republike a da se službena objava očekuje do kraja ovoga tjedna.

Škori već stiže i prve poruke podrške i odobravanja njegove kandidature. Naime saborska zastupnica i predsjednica stranke ”Nezavisnih za Hrvatsku” Bruna Esih oglasila se na facebook profilu na kojem je podržala kandidaturu Miroslava Škore za predsjednika.

”Predsjednik koji neće izdati, imamo predsjednika, bravo Miroslave!”, stoji u objavi na facebook stranici Potpora Bruni Esih.

Kako je sinoć prvi objavio Večernji list pozivajući se na  izvore iz najbližeg Škorina kruga, popularni glazbenik, pjesnik, doktor ekonomskih znanosti i odnedavno predavač na Sveučilištu Sjever, definitivno je prelomio da ide u utrku za predsjednika Republike.

Prva suradnica u izbornom timu bit će mu sestra Vesna Vučemilović, inače doktorica ekonomskih znanosti.

Najavio je kako mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama a prvu potporu je eto dobio od Neovisnih za Hrvatsku a na podršku može računati i od Hrvatskih suverernista koji okupljaju 4 stranke i brojne udruge.

Autor:Dnevno.hr
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Bila je simbol stradanja Vukovara i hrvatskih obitelji

Na vukovarskom Novom groblju, 11. srpnja 2008. skromno i dostojanstveno pokopana je Kata Šoljić, najponosnija …