Nedjelja , rujan 27. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / DF: Čović žali što ne može pomoći Dodiku u glasanju protiv države BiH

DF: Čović žali što ne može pomoći Dodiku u glasanju protiv države BiH

Demokratska fronta smatra skandaloznom izjavu predsjednika HDZ-a Dragana Čovića koji ističe da u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine uvijek fali jedan glas uime hrvatskog naroda, a protiv Bosne i Hercegovine.

Čović otvoreno poručuje da je za državu Bosnu i Hercegovinu loše to što on zajedno s Miloradom Dodikom nije u mogućnosti da svaki put kada bi se za to ukazala prilika glasa protiv interesa države Bosne i Hercegovine.

Ono što je ipak dobro, jeste činjenica da Čović nije u toj mogućnosti, jer bi kako najavljuje danas, i kako to najavljuje njegov partner Milorad Dodik, već do sada NATO put Bosne i Hercegovine već bio likvidiran.

Zahvaljujući građanima Bosne i Hercegovine koji nisu dopustili da se u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine formira koalicija za definitivno razbijanje države Bosne i Hercegovine, borba protiv takvih intencija će se nastaviti, do konačne pobjede državnih ili antidržavnih snaga.

Demokratska fronta na čelu s predsjednikom Komšićem tu borbu će nastaviti. Nikada Čović i Dodik neće ostvariti svoje planove, dok je građana BiH koji će uvijek biti spremni da ih u tome spriječe, navodi se u priopćenju  Demokratske fronte.

 

Autor: Dnevno.ba
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: Isuse, podaj mi takvu vjeru i snagu da zagledan u tebe nosim svoj križ

Isuse, toliko sam te puta iznevjerio. Toliko sam puta htio odbaciti svoj križ, misleći da …