Četvrtak , srpanj 18. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / DIANA ZELENIKA: Spriječite Vasu Brkića i ruske obavještajce u izbornoj krađi!?

DIANA ZELENIKA: Spriječite Vasu Brkića i ruske obavještajce u izbornoj krađi!?

“U povodu politički sve grubljeg miješanja u izborni proces BiH od strane dužnosnika RH, a u korist jedne političke stranke imam potrebu ali i obvezu reagirati” – stoji u priopćenju za javnost doktorice Diane Zelenika, kandidatkinje HDZ-a 1990 i Koalicije Hrvatsko zajedništvo za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda.

Ona dodaje:

“Naime, potpredsjednik HDZ-a RH i potpredsjednik hrvatskog Sabora Milijan Brkić surovo i drsko utječe na izborni rezultat i isti kreira izbornim inženjeringom putem takozvanih dopisnih glasova, a u korist kandidata HDZ-a BiH.

Fiktivne prijave, masovna krađa identiteta i namještanje glasova po izbornim jedinicama metodologija je rada potpredsjednika hrvatskog Sabora koji uz rusku obavještajnu i logističku potporu, kako saznajemo od mega-media.hr, nasilno mijenja suvremenu političku stvarnost. Opet se nastoji krađom glasova ostati na vlasti i poništiti legalnu i legitimnu izbornu volju hrvatskih birača. Smatram da je politički nužno ukazati na nadolazeću izbornu krađu i pozivam sve Hrvatice i Hrvate da podrže mene u kandidaturi za članicu predsjedništva i ne dopuste ponovni ulazak zla u Predsjednistvo BiH” – stoji na koncu priopćenja kojega potpisuje doktorica Diana Zelenika.

Autor: Dnevno.ba
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Komarica kaže da BiH namjerno drže u stanju kontroliranog kaosa

Na tiskovnoj konferenciji su govorili kardinal Vinko Puljić, predsjednik BK BiH, i mons. Franjo Komarica, …