Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Dobročinitelj obišao partijske ćelije u Zapadnoj Hercegovini

Dobročinitelj obišao partijske ćelije u Zapadnoj Hercegovini

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović sastao se danas s Mirom Kraljevićem, gradonačelnikom Širokog Brijega i predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a BiH.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji, ali i aktualnim projektima na području Širokog Brijega, koje je prezentirao gradonačelnik Kraljević, navodi službena stranica HDZ-a BiH.

Također, analiziran je i izborni rezultat i formiranje vlasti, uzevši u obzir kako je ova županija prva u cijeloj Bosni i Hercegovini koja je formirala svoju Vladu.

Predsjednik Čović uz zadovoljstvo prezentiranim rezultatima, izrazio je uvjerenje kako će kroz suradnju s višim razinama vlasti gradsko poglavarstvo uskladiti razvoj, tako da Široki nastavi podizati i unaprijeđivati životni standard.

Također, Dobročinitelj Dragan ovog je utorka obišao i partijske ćelije u Grudama i Posušju, te na prostoru Hercegbosanske županije.

Ekskurzija Hercegovinom je bila uspješna s obzirom da ih je sve izvidio prije nego što je “zalupio” snijeg kojeg meteorolozi narednih dana najavljuju i u nizinama.

dnevno.ba
glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Ivica Ursić: NEUMJERENO… NESELEKTIVNO…

Došao čovjek stručnjaku za vrtove. „Želio bih napraviti vrt, ali je tlo oko moje kuće …