Nedjelja , rujan 27. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Don Ivan Bijakšić: PACHAMAMACENTIČNOST Vs. KRISTOCENTRIČNOSTI

Don Ivan Bijakšić: PACHAMAMACENTIČNOST Vs. KRISTOCENTRIČNOSTI

“Pachamama” poganski idol vraćen je ponosno natrag u crkvu Santa Maria di Traspontina… Zamislite kakva je to okorjelost, nimalo straha pred Bogom samim nemaju.

Od ovoga nema gore, postaju zli izdajice, čine HULU na Duha Svetoga koja je neoprostiva ako do kraja ostanu ustrajani u grijehu i zabludama.
Ne bi im bio u koži!
Milijuni kroz povijest Crkve otkrili su kako je Isus neiscrpan izvor života, na kojemu mogu naći sve ono najplemenitije, najuzvišenije i najradosnije što traži njihovo srce a, oni su se odlučili klanjati idolima samome sotoni.
Vjernik koji susreće Krista može pronaći sve a onaj koji mu zadaje lažni, izdajnički cjelov je izgubljen… živi u tami i tama ga obuzima!
Dobro promisli kršćanska dušo o ovome!!!
Predlažem da činimo zadovoljštinu, post, pokoru, molitve krunice i prikazujemo u sv. Misi sve one izgubljene na ovoj sinodi kao i onima koji se klanjaju idolima da se vrate u Kristovu Crkvu.
Vjerujem u jednu, svetu, Katoličku Crkvu koja je utemeljena na apostolima, kojoj je Papa vrhovni poglavar… Petrov nasljednik i Kristov namjesnik… ali ne priznajem i odričem se svakoga poganstva i krivog nauka!

Izvor: Facebook/don Ivan Bijakšić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: Isuse, podaj mi takvu vjeru i snagu da zagledan u tebe nosim svoj križ

Isuse, toliko sam te puta iznevjerio. Toliko sam puta htio odbaciti svoj križ, misleći da …