Utorak , svibanj 26. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / dr. Ćavar – Bogu vjerni, hrabri i ponosni!

dr. Ćavar – Bogu vjerni, hrabri i ponosni!

Drage Hrvatice i Hrvati!
Budimo veseli, sretni i ponosni zbog velikoga uspjeha, drugoga mjesta – srebrne medalje, na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.
Pobijedili smo i prestigli mnoge velike sile svijeta, zahvaljujući Bogu i zagovoru Svete Majke, Sv. Josipa i svih svetih hrvatskih mučenika.
Najveća nam je satisfakcija jer smo pobijedili “Gordog Albiona”, Englesku, što za nas Hrvate ima grandiozno značenje.
Taj veliki uspjeh možemo najviše zahvaliti skromnom i mudrom izborniku svih vremena, velikome hrvatskome domoljubu i vjerniku Zlatku Daliću i njegovim i našim nogometnim velikanima, najboljoj dosadašnjoj našoj nogometnoj reprezentaciji.
Zlatko Dalić je uvijek govorio: “Idemo, Bogu zahvalni, korak po korak!”.
Osvajanje srebrne medalje u takvoj konkurenciji je neopisivo golem uspjeh, za što trebamo biti neizmjerno zahvalni Bogu, izborniku Zlatku Daliću i našim vatrenim nogometnim vitezovima, koji su istinski dali sve od sebe, i to radi nas i svoje domovine Hrvatske.
Posebno budimo zahvalni našem nogometnom i ljudskom velikanu Luki Modriću, koji je proglašen za nositelja “Zlatne lopte” na ovome prvenstvu, tj. za najboljeg pojedinačnog igrača Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine.
On i svi suigrači su naš veliki ponos i dika.
Budimo sretni i zahvalni za tolike uspjehe.
Ako ovoga puta i nismo postigli najveći svjetski uspjeh, kako smo željeli, ne budimo tužni i razočarani. Bog sigurno zna što je nama potrebno daleko više od nas samih.
Naš Nebeski Otac nas najviše ljubi, daleko više nego nas itko drugi može ljubiti i daleko više nego što mi sami možemo sebe ljubiti.
On sigurno zna što je najbolje za sve nas.
Zato budimo čvrsti, sretni, ponosni i zahvalni, te hrabro i odlučno, s velikom vjerom i nadom, zajedno, kao složna braća, svi mi Hrvati i Hrvatice krenimo u još bolju budućnost.
Budimo istinski jedno srce, jedna duša i jedna Hrvatska, te za Boga, dom i domovinu uvijek spremni!

dr. Ružica Ćavar

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Hrvatski savez HKDU-Hrast: Hrvatska šutnja boli više od četničke prijetnje

“U Bleiburgu ih je sve trebalo pobiti. Nikakve empatije nema prema bilo kome. I one …