Utorak , rujan 25. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / dr. Ćavar – Genocid

dr. Ćavar – Genocid

Ako je, i prema Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju u Haagu, pokolj oko 8.500 muškaraca i dječaka Bošnjaka muslimana u Srebrenici od strane velikosrpskog agresora na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, u srpnju 1995, proglašen genocidom, što i jest, a neki pojedinačni zločinci su i osuđeni, pitam što je onda pokolj na prijevaru zarobljenih najmanje 300.000 Hrvata, vojnika i civila, počinjen 1945. godine, na kraju Drugog svjetskog rata, od strane velikosrpskih jugoslavenskih komunističkih zločinaca, a za koji baš nitko nije odgovarao?
I prema suvremenom ponašanju još malobrojnih živućih zločinaca i njihovih zaluđenih povampirenih sljedbenika, oni u svome moralnome ludilu drže da nije ni bilo zločina nad Hrvatima, i pored stotina tisuća kostura u tisućama najstrašnijih grobišta, koji još leže na mjestima svojih stratišta i do neba vapiju za pijetetom i pravdom. Oni, poremećenoga uma od mržnje, rasistički drže da nije zločin ubijati Hrvate, pa bi nam ponovno zabranili i sjećanja na mučenike, naše najmilije i pripadnike našeg hrvatskoga naroda. Pri tome se osramotila i austrijska policija, potaknuta mrziteljima iz Hrvatske, a sigurno i njihovim istomišljenicima iz Srbije, drastično ometajući hodočasnike, ožalošćene Hrvate, pri dolasku na Bleiburško polje, 2018. godine, 12. svibnja, te im ne dajući kupiti ni vode ni hrane, nego su ih još nadlijetali helikopterima, kao što su i ono mnoštvo patnika 1945. godine na istome polju Englezi nadlijetali borbenim zrakoplovima, prijeteći da će ih odmah sve pobiti ako hrvatski vojnici ne odlože oružje.
Tako su nam 2018. godine zločinački poručili da tu ne smijemo ni dolaziti, odati pijetet svetom misom za sve naše mučenike, a nije im bilo ni na kraj zločinačkog mozgovnog ludila da bar verbalno osude monstruozne komunističke zločince.

dr. Ružica Ćavar,
počasna predsjednica Hrvatskoga pokreta za život i obitelj i
počasna članica predsjedništva Hrvatskog žrtvoslovnog društva

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dr. Zlatko Hasanbegović otvorio novu sezonu Bujice, podržao je Penavu i poručio premijeru: “Plenkoviću, raspiši izbore!”

Ova Vlada nema politički legitimitet – izjavio je dr. Hasanbegović u Bujici i dodao: – …