Četvrtak , kolovoz 16. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / dr. Ćavar – Skrbništvo

dr. Ćavar – Skrbništvo

Naša prijateljica, pjesnikinja, gospođa Marija Dubravac, iz Brisbanea u Australiji, je ponovljeno blokirana na facebooku, ovoga puta na mjesec dana, od 11. travnja.
Svojim domoljubnim stihovima i riječima ljubavi za svoju Hrvatsku Domovinu očito se, kao i mnoge druge Hrvatice i Hrvati, zamjerila domaćim komesarima u Hrvatskoj, koji se dodvoravaju, radi svojih osobnih interesa, stranim antihrvatskim i antiljudskim moćnicima svijeta, a takvi su, na žalost, kao tobože narodni zastupnici, čast iznimkama, više nego dvotrećinski u Hrvatskom (državnom) saboru, na crni petak, 13. travnja 2018. godine, svojim prihvaćanjem Istanbulske konvencije, koja u svojim odredbama nameće čak i naddržavni i nadustavni nadzor GREVIO nad njima i nad nama, nas sve sramotno stavili pod skrbništvo, da smo kao ljudi, kao narod i država poslovno nesposobni, tj. nesposobni brinuti se sami o sebi i o svojoj državi.
No, hrvatski narod je masovno i dostojanstveno, prosvjedom u Zagrebu, 7. travnja 2018. godine i prosvjedom u Splitu 12. travnja 2018. godine, pokazao da svatko pojedinačno čuva svoje osobno ljudsko i narodno dostojanstvo i s prezirom odbacuje za sva vremena takve odluke saborskih protuha i bilo kakvo skrbništvo nad sobom i nad svojom državom!

dr. Ružica Ćavar

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Mandžukić se oprostio od reprezentacije!

Mario Mandžukić nakon 14 godina oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije i to samo nekoliko …