Srijeda , srpanj 15. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / dr. Ćavar – Sramotno poludjela Austrija

dr. Ćavar – Sramotno poludjela Austrija

SRAMOTNO POLUDJELA AUSTRIJA PO NALOGU KOMUNISTIČKIH ZLOČINACA UHIĆUJE I MALTRETIRA NA BLEIBURGU POŠTEN I OŽALOŠĆEN HRVATSKI NAROD

Hoće li nam po istome nalogu opet odsijecati glave kao banu Petru Zrinskom i knezu Franu Krsti Frankopanu?

U Večernjem listu od 18. svibnja 2018. godine, na 6. stranici, pod naslovom “Dugopoljski HDZ-ovac u pritvoru kod Klagenfurta”, kao i podnaslovom “Pritvorenoj šestorici prijeti i do 10 godina zatvora”, govori se o Anđelku Bosančiću, starijem čovjeku, koji nikada nije imao problema sa policijom i bio je poznat kao ugodan i čestit čovjek.
Kažu da je pritvoren od strane austrijske policije jer je pjevao molitvene domoljubne i marijanske pjesme, koje oni naravno nisu ni razumjeli, i da je pri tome držao ruku u zraku.
Pitam se hoćemo li ubuduće morati hodati svezanih ruku u razini pojasa ili uz noge, a da se ne možemo ni počešati po glavi?
Ne govori se o drugim pritvorenicima, ali znamo iz drugih izvora da je među njima i čovjek od 81 godinu, dr. sc. Ivan Dujmović, znanstvenik, pjesnik i publicist, bivši politički zatvorenik, profesor povijesti i zemljopisa, koji se također nije vratio iz Bleiburga i o kome obitelj ništa ne zna.
Znači, mi Hrvati smo izloženi progonu i svim maltretiranjima zato što žalimo i izražavamo poštovanje na najdostojanstveniji način svetom misom i molimo se za stotine tisuća svojih mučenika koji su na najdrastičniji način stradali od velikosrpskih jugokomunističkih zločinaca u miru, nakon završenog Drugog svjetskog rata, 1945. godine, a zločinci i njihovi sljedbenici određuju i Austriji da njezina policija, koja ne zna ni što mi govorimo i kako se molimo za svoje mrtve, hrvatske hodočasnike uhićuje i maltretira po svojim zatvorima, uz vjerojatno velikosrpske prevoditelje, koji isljednicima pričaju bilo što, i tako Austrija, zbog svojih kompleksa iz Drugog svjetskog rata, sramoti sebe i svoj narod, inače prijateljski Hrvatima.
Počinitelji stravičnih zločina se ni verbalno ne osuđuju, nego slave, a žrtve se ne bi smjelo ni spominjati, dok neprijateljske i poslušničke vlasti u Republici Hrvatskoj svakako nije briga ni za državu, ni za narod, ni za pravdu i istinu, nego samo za svoje sinekure.
Stoga svi potpišimo inicijativu za referendum “Narod odlučuje”, te za Boga, Dom i Domovinu, budimo uvijek spremni!

dr. Ružica Ćavar,
počasna predsjednica Hrvatskoga pokreta za život i obitelj i
počasna članica predsjedništva Hrvatskog žrtvoslovnog društva

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Plenković se s članovima oporbe želi sastati pojedinačno: Svi su ga odbili

Predsjednik HDZ-a i budući mandatar Vlade Andrej Plenković pozvao je predstavnike parlamentarnih stranaka na pojedinačne sastanke u …