Srijeda , kolovoz 12. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / dr. Ćavar – Zlostavljanje zdravog razuma se nastavlja!

dr. Ćavar – Zlostavljanje zdravog razuma se nastavlja!

ZLOSTAVLJANJE zdravog razuma i morala hrvatskoga naroda i svih poštenih i normalnih ljudi, divljački se nastavlja. Prema riječima Jutarnjeg lista, od 13. rujna 2017. na naslovnoj stranici: “DIVJAK VRAĆA JOKIĆEV TIM ZA REFORMU” i u podnaslovu: “Više od 200 ljudi iz Jokićeve skupine za kurikulum već je prihvatilo poziv ministrice obrazovanja”. Tu vijest su objavili i drugi glavni mediji.
Sa tom srpskom riječju “obrazovanje” neprekidno i sustavno nas maltretiraju do iznemoglosti a lijepu hrvatsku riječ “naobrazba” već su potpuno prognali iz uporabe u Hrvatskoj, za koju riječ neki od njih kažu da se naježe kad je slučajno čuju, a ja kažem da se naježim svaki put kad čujem riječ “obrazovanje”, samo što smo mi koji držimo do svoga ljudskog i narodnog dostojanstva u gorem položaju, jer smo stalno izloženi pored svega groznog drugog i tome jezičnom nasilju i zlostavljanju u svojoj vlastitoj državi.
Znači divljakuša, Divjak, uz svoju beznačajnu stranku HNS, liberalno komunističkog svjetonazora malobrojnih totalitarnih nasilnika prema većini čestitoga naroda, nastupa sa svojom falangom, rušeći sve pred sobom i to “o tempora o mores”, uz blagoslov takozvanog predsjednika Vlade Republike Hrvatske, Andreja Plenkovića, na čelu tobože vladajuće demokršćanske stranke HDZ-a.
Sve te vlasti od dvijetisućite na dalje, bez obzira na politički predznak, su neprijateljske, izdajničke, tiranske i zlostavljačke, koje su se nametnule narodu prijevarama i manipulacijama svih vrsta i uz potporu stranih pokvarenih moćnika i unutarnjih nasilničkih i mrziteljskih dijelova svih vrsta manjina, debelo plaćenih parazita kakvih nema ni tri posto prema većini normalnog i dobronamjernog pučanstva u Republici Hrvatskoj i nasuprot većini poštenih pripadnika raznih manjina i većini poštenoga hrvatskoga naroda, ta bijedna nakazna manjina uz pomoć vlasti sve nas maltretira i nikako nam ne da normalno živjeti i rješavati bitne probleme za naš zajednički napredak i našu bolju budućnost, uz spoznaju prave i objektivne istine o našoj prošlosti i sadašnjosti. Kako se riješiti te agresivne manjine i kako se osloboditi tiranske uzurpatorske vlasti i kako uspostaviti i izabrati pravu narodnu vlast po Božjem naumu a ne po sotonističkom, morat ćemo uz Božju pomoć dobro razmisliti!

dr. Ružica Ćavar

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Hrvatski akademici opet šute

U vrijeme kad svi govore i pišu o 25-toj obljetnici Vojno-redarstvene operacije Oluja, članovi Hrvatske …