Utorak , srpanj 14. 2020.
Naslovnica / Gospine poruke / Dr. Miroslav Škoro na Gospinom ukazanju u Međugorju

Dr. Miroslav Škoro na Gospinom ukazanju u Međugorju

Gospina ukazanja Mirjani svakog drugog dana u mjesecu u zimskim danima konačno su malo manje posjećena, pa ostavljaju priliku i domaćim ljudima da na njima sudjeluju.

Tako je bilo i ovog 2.2.2020. Danima prije, ured informacija nije imao zabilješke o bilo kakvim posjetama hodočasnika. Međugorje je zbilja bilo pusto, da bi se od petka 31. siječnja, ipak pokoja grupica hodočasnika počela prijavljivati. Vjerni hodočasnici i domaći ljudi okupili su se od ranih jutarnjih sati oko plavog križa gdje je započela molitva krunice prije samog trenutka ukazanja. Jednu deseticu predmolio je i poznati hrvatski pjevač i bivši predsjednički kandidat (i najvjerojatnije budući premijer RH) dr. Miroslav Škoro.

Gospina poruka preko Mirjane Dragičević Soldo 2.2.2020.
Draga djeco, po djelu odluke i ljubavi Božje ja sam izabrana da budem majka Boga i vaša majka. Ali i po mojoj volji i mojoj neizmjernoj ljubavi prema Nebeskome Ocu i mom potpunom povjerenju u Njega. Moje tijelo je bilo kalež Bogočovjeka.
Bila sam u službi istine, ljubavi i spasenja. Kao što sam i sada tu među vama da vas, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozovem da budete nositelji istine, da vas pozovem da vi svojom voljom i ljubavlju prema mome Sinu širite Njegove riječi – riječi spasenja.Da svojim djelima pokažete svima onima koji nisu upoznali moga Sina, njegovu ljubav. Snagu ćete naći u Euharistiji, mome Sinu koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. Djeco moja, sklopite ruke i gledajte u križ u tišini. Na taj način crpite vjeru da biste je mogli prenositi, crpite istinu da biste mogli razlikovati, crpite ljubav da biste znali zaista ljubiti. Djeco moja, apostoli moje ljubavi, sklopite ruke, gledajte u križ, samo je u križu spasenje. Hvala vam!

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

IGRA PRIJESTOLJA: Dodik i Čović poigravaju se sa budžetom i izborima! Hoće li izdržati zbog sastava CIK-a?

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH za srijedu je zakazao hitnu sjednicu na kojoj će se …