Ponedjeljak , svibanj 21. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Drago Lovrić postaje veleposlanik Hrvatske u Kataru! Je li to nagrada za „prodaju“ hrvatskih pilota?

Drago Lovrić postaje veleposlanik Hrvatske u Kataru! Je li to nagrada za „prodaju“ hrvatskih pilota?

Hrvatska predsjednica i predsjednik hrvatske Vlade za “prodaju” elitnih pilota Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Kataru nagrađuju Dragu Lovrića mjestom veleposlanika u tom istom Kataru?!

 

  1. godine iz sastava Hrvatskog ratnog zrakoplovstva su “neočekivano i iznenada” u Katar, koji sada trpi sankcije arapskih država zbog financijske potpore ekstremnim islamskim terorističkim organizacijama, otišli elitni instruktori letenja i vrhunski piloti HRZ-a.

Za odlazak hrvatskih pilota u (neprijateljski?) Katar nikada nitko nije odgovarao iako su prste u svemu tome imali Stipe Mesić, Budimir Lončar, Ivo Josipović, Zoran Milanović, Ante Kotromanović,… i Drago Lovrić.

Nikada nitko nije sankcioniran za nešto, za što u ozbiljnim državama padaju glave.

Jučer su procurile informacije da će bivši načelnik Glavnog Stožera Hrvatske vojske (OS RH) Drago Lovrić postati novi veleposlanik Hrvatske u Kataru!

 

Koga će sada Drago Lovrić i ekipa prodati?!

Koja je razlika između sadašnje predsjednice i sadašnjeg predsjednika Vlade i njihovih bivših prethodnika kada nastavljaju putovima koje su im utabali njihovi “nenarodni” prethodnici?!

Čije interese štite hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković, za koje sam i sam glasao?!

 

Željko Mikić

bojnik  HV u miru

https://www.facebook.com/zeljko.mikic.98?fref=ts

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Vlado Marušić – Kad jaganjci utihnu

Naslov kultnog film,“Kad jaganjci utihnu“redatelja Jonathana Demmea iz 1991 godine s Judie Foster i Anthony …