Petak , ožujak 5. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / Faktograf: “Tko je zapravo bio Josip Broz iz Kumrovca”?

Faktograf: “Tko je zapravo bio Josip Broz iz Kumrovca”?

Portal Faktograf, koji prema vlastitom opisu svoje djelatnosti priznaje da ima ugovor s Facebookom o kontroliranju Facebook komentara u Hrvatskoj, objavio je članak u kojem nastoji opovrgnuti već dobrano dokazane činjenice da komunistički zločinac Tito nije bio Josip Broz iz Kumrovca.

U tom članku se spominje, i nastoji omalovažiti, i moje citiranje podataka iz knjige engelskog komuniste i borca u Španjolskom ratu Freda Copemana, naziv knjige je Reason in Revolt. Knjiga je tiskana odmah nakon Drugog svjetskog rata. Fred Copeman u svojoj knizi izražava čuđenje zbog toga što je Tito nakon Drugog svjetskog rata zanijekao da je bio u Španjolskom ratu. Kao potvrdu da je, ne Tito, nego Josip Broz stvarno bio u Španjolskom ratu, Kopeman je u svojoj knjizi objavio i fotografiju Josipa Broza u grupi s nekoliko drugih komunističkih zapovijednika u vrijeme Španjolskog rata.

Očigledno je da veliki centri moći u svijetu još uvijek ne žele da se otkrije jedna od najvećih zavjera u 20. stoljeću tj. krađa identiteta Hrvata Josipa Broza u namjeri da se spasi Komunistička partija Jugoslavije a, malo kasnije i partiznski pokret.

Zar je onda čudno što sam postao persona u Hrvatskoj i što sam izbrisan i što više ne postojim za veliku većinu mainstream medija i društvenih mreža u Hrvatskoj.

Da bi dobili sliku velike zabrinutosti tajnih i službenih centara moći u Hrvatskoj i u svijetu o sve češćem propitkivanju tko je zapravo bio komunistički zločinac Tito, svakako otvorite link ne početku ove poruke i pozorno pročitajte. Imam dojam kako im više ne pomaže ni sustavno ignorinanje nas disidenata koji ne odustajemo od te jako važne teme. Inače, Ante Kunek, kojeg Faktograf također spominje, bio je moj vrlo blizak suradnik u Melbourneu od 1977. do 1990. Zajedno smo pokrenuli mjesečnik Hrvatska istina. Dr. Ante Kunek prreminuo je prije nekoliko godinas u Melbourneu, a pokopan u Ivanić Gradu.

https://faktograf.hr/2021/01/27/tito-je-zapravo-bio-josip-broz-iz-kumrovca/

Antun Babić

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Vlado Marušić: TZV. “BRANITELJI” SU PROSJACI IZ ZANATA

Prije nekoliko godina rukovodstvo UZB BiH i UZB ŽZH je gostovalo je u radio emisiji …