Četvrtak , veljača 27. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Federalni zavod za zapošljavanje za dvije minute podijelio 18 milijuna KM!?

Federalni zavod za zapošljavanje za dvije minute podijelio 18 milijuna KM!?

Federalni zavod za zapošljavanje objavio je 28. travnja Javni poziv za nezaposlene i poslodavce za program sufinanciranja zapošljavanja. Iz Zavoda su na svojoj internet stranici obavijestili sve zainteresirane da će program biti otvoren 8. svibnja, odnosno jutros, u 8 sati, piše agencija Patria.

Međutim, samo desetak minuta nakon što je Javni poziv otvoren agenciji Patria javio se jedan poslodavac koji se htio prijaviti na poziv, ali je već u 8:02 odbijen s obrazloženjem da prijava nije prihvaćena jer nema više sredstava na raspolaganju!

Zvuči nevjerovatno da je Zavod za zapošljavanje za samo dvije minute uspio podijeliti 18 miliona KM koliko je bilo predviđeno ovim pozivom.

Postavlja se pitanje da li su sredstva uopće podijeljena ili su neke firme unaprijed imale pripremljene aplikacije koje su poslali točno u 8 sati, te da je tako u samo dvije minute podijeljeno 18 milijuna KM.

 

Dnevni list

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Odbijena Abraham grupacija – Tražili besplatnu struju, nudili 30.000 KM za najam kao da je Aluminij bolji kafić

Odbijena ponuda Abraham grupacije – za Aluminij ponuđeno 30.000 KM za najam. Svega 22 posto …