Subota , kolovoz 15. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Frano Krišto: ‘Borjanu sam gađao u afektu’

Frano Krišto: ‘Borjanu sam gađao u afektu’

Frano Krišto je iz pritvora pušten da se brani sa slobode, uz mjere zabrane.

– Uradio sam to u afektu! – izjavio je pri policijskom saslušanju Frano Krišto (26) iz Livna, politolog i budući magistar novinarstva u Mostaru, nakon što je psovao i vrijeđao te kamenjem gađao susjedu Borjanu Krišto (56), zamjenicu predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i predsjednika HDZ-a BiH, piše pogled.ba

Kako neslužbeno doznaje Pogled.ba, naveo je da je u prolazu vidio Borjanu, koja živi u blizini, pa ga je obuzela razjarenost zbog posljednjih natpisa po portalima o donacijama vlasti, besposlici, kao i odlasku sugrađana u inozemstvo zbog egzistencije, te je zgrabio dva kamena, a ne četiri, kako se tvrdi, i gađao je isključivo iz socijalnih, a ne političkih pobuda.

Kako piše pogled.ba  u svom priznanju je Krišto rekao kako su njihove obitelji ranije bile u korektnim odnosima, te da misli da je njegov otac neki daljni rođak Borjanina supruga, ali u to nije bio posve siguran.

U posljednje vrijeme je radio u Njemačkoj, budući da, kako navode njegovi poznanici, za njega ni kao obrazovanog nema posla u rodnom kraju. Prema njihovim navodima, on u kući živi sa sestrom, također mostarskom studenticom, dok su im roditelji s još dvoje djece trenutačno u Njemačkoj.

Frano Krišto je iz pritvora pušten da se brani sa slobode, uz mjere zabrane.

Izvor:pogled.ba

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Kakav je portal Faktograf i zašto se umjesto provjerom činjenica bavi svjetonazorskim neistomišljenicima?

GONG-ov portal Faktgraf.hr u zadnjih 15-ak dana podnio je prijave za čak tri članka objavljena …