Utorak , siječanj 19. 2021.
Naslovnica / Istaknuto / General Sačić i Pero Kovačević u Bujici: Između politike Plenkovića, Milanovića i Kolinde nema razlike!

General Sačić i Pero Kovačević u Bujici: Između politike Plenkovića, Milanovića i Kolinde nema razlike!

RUŽA TOMAŠIĆ DEMANTIRALA PISANJE VEČERNJAKA: “MOJ GLAS 100 POSTO IDE ŠKORI!”

 

Godine 2014. Zoran Milanović je u Mariji Bistrici rekao da nije predsjednik i da nikada to neće biti – prisjetio se u Bujici na Z1 suverenist Pero Kovačević i nastavio: – Toliko o njegovoj “vjerodostojnosti”, iako vjerujem da je u pravu kada kaže da nikada neće biti predsjednik!

Pet godina kasnije, Milanović govori nešto posve drugo – upozorava Kovačević: – On se 2014. zalagao za to da se predsjednik bira u parlamentu i kritički je govorio o predsjedničkoj funkciji i ovlastima, a sada želi postati predsjednik! Valjda zato jer zna da neće ništa trebati raditi i da će moći spavati do podne!

MILANOVIĆ JE NEODGOVORNI LAKRDIJAŠ!

Hrvatski narod više ne vjeruje lažima vodstva HDZ-a i SDP-a – smatra Kovačević i nastavlja o SDP-ovu kandidatu za predsjednika države: – Milanović će ostati upamćen kao jedan od najgorih predsjednika Vlade kojeg je Hrvatska ikada imala! Na valu tog nezadovoljstva Milanovićem i neuspjeha njegove Vlade, sadašnja je predsjednica 2014. dobila predsjedničke izbore. I sada se Zoran Milanović nudi kao “mesija”. Pa, kakav je on mesija?! Koliko je samo afera imala njegova Vlada? Koliko je on putovao službenim zrakoplovom u privatne svrhe? Narod nije glup da to sve ne zna.

“To što Milanović priča je izvan svake pameti,” izjavio je drugi gost Bujice, general Željko Sačić, komentirajući izjavu kandidata ljevice Zorana Milanovića da “nikada za sebe nije rekao da je pošten političar i čovjek” te nastavio: ”To je znak potpune socijalne neinteligencije, jasan pokazatelj da imamo posla s neodgovornim čovjekom koji sam za sebe kaže da nije niti pošten, niti odgovoran. Nadam se da će to doprijeti do Hrvatskog naroda i da će uvidjeti kako imaju posla s jednim neodgovornim lakrdijašem.”

Milanović je, vodeći SDP-ovu Vladu, doveo Hrvatsku na prosjački štap – smatra Sačić.

“Osramotio nas je i izvan Hrvatske, sjetite se samo sage s Perkovićem i Mustačem, sjetite se ćirilice u Vukovaru, sjetite se propusta kod nerješavanja migrantske krize i koliko je terorista Milanović propustio kroz Hrvatsku,” nabraja Sačić i još jednom upozorava: “Nije normalno zaokružiti za čovjeka koji sam za sebe kaže da je nepošten! Znači da je glup! Sam je sebi na leđa stavio takvu etiketku.”

ZA RAZLIKU OD KOLINDE, ŠKORO NIKADA NIJE POGAZIO NAŠE VRIJEDNOSTI!

Milanović nije ozbiljan kandidat, a Hrvatski narod imat će prilike izabrati pravog, hrvatskog čovjeka, odgovornog i pošteniog – napominje Sačić.

Na pitanje tko je taj kandidat, general je odgovorio: – Prije tri, četiri dana imali smo prilike upoznati jednog krasnog čovjeka, uspješnog gospodarstvenika i domoljuba, iznimno kvalitetnu osobu, intelektualca – gospodina Miroslava Škoru! Hrvatski suverenisti razgovarali su s njime i uvjeren sam da je Škoro čovjek sa svim kvalitetama, koji s punom odgovornošću, čašću i dostojanstvom može zaštititi hrvatske nacionalne interese u teškoj krizi. Taj čovjek meni kao hrvatksom branitelju i osobi s prilično strogim kriterijima, ulijeva nadu i vjerujem da je gospodin Miroslav Škoro čovjek koji može na iznimnoj razini obnašati dužnost predsjednika RH! Mi Škoru za sada poznajemo kroz pjesme, a upoznat ćemo ga i kroz konkretno političko predstavljanje. Njegove su domoljubne pjesme, budnice, bile okupljalište istinskih hrvatskih domoljuba kada je u procesu detuđmanizacije sve što je stvaralo Hrvatsku u Domovinskom ratu, bilo proganjano… Njegove pjesme poput ‘Sude mi’, ‘Svetinja’ ili ‘Mata’, govore da to ne može ispjevati bilo tko, zbog njih je bio proganjan… Vrijeme je da takvim ljudima Hrvatski narod dadne povjerenje. A on će vratiti Hrvatskoj onaj žar koji smo imali 90-ih. Škoro je častan, hrabar, pošten hrvatski čovjek, katolik i vjernik, koji ima svoje vrednote i nikada ih nije pogazio, za razliku od gospođe Kolinde.

ŠKORO ĆE USKORO OBJAVITI SVOJU KANDIDATURU!

Između politike Andreja Plenkovića, Zorana Milanovića i sadašnje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nema nikakve razlike – smatra Pero Kovačević.

“To je jedna te ista politika, koju naš narod više ne prihvaća,” nastavlja Kovačević i najavljuje: “Došlo je vrijeme da bude izabran kandidat naroda!”

Miroslav Škoro će uskoro objaviti svoju službenu kandidaturu – otkriva Kovačević, uz napomenu da će Škoro biti nezavisni kandidat kojeg će podržati mnogi, a među njima i Hrvatski suverenisti.

Škoro je kandidat Hrvatskog naroda, a s druge strane imamo politike koje se samo rotiraju, zaključuje Kovačević i pojašnjava: – Danas bi komotno, s obzirom na politiku kakvu vodi, Andrej Plenković mogao biti predsjednik SDP-a, a Davor Bernardić predsjednik HDZ-a! I predsjednica i Milanović uklapaju se u istu shemu i narod ih je prozreo.

Predsjednica nema prevelike šanse za novi mandat – izračunao je Kovačević: – Ona ima potpru Plenkovićeva HDZ-a, a to je 244.000 glasova birača na eurospskim izborima. Dok je 2014. HDZ imao 384.000. Tu se već vidi silazna putanja. Kao što je predsjednica dobila izbore na valu nezadovoljstva politikom SDP-a, tako ih sada može izgubiti zbog masovnog nezadovoljstva politikom Plenkovićeva HDZ-a, s kojom se poistovjetila. HDZ i SDP će i dalje padati, a isplivat će netko iz naroda. U ovom slučaju to je jedino Miroslav Škoro.

ŠEKS JE PODRŽAVAO I JADRANKU KOSOR PA JE IZGUBILA PREDSJEDNIČKE IZBORE!

Željko Sačić komentirao je Šeksovu potporu Kolindi Grabar-Kitarović i usporedio je s potporom koju je 2004. na isti način dao predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a Jadranki Kosor: – Kolinda će završiti isto kao i Jadranka Kosor! Obje je podržao Šeks.

Nastavio je o tzv. Zrinjevačkoj skupini: – Ta skupina tvori jedan gremij. Riječ je o anacionalnoj skupini koja uopće ne štiti hrvatske nacionalne interese. Glavni mentor ‘Zrinjevačke skupine’ je Budimir Lončar, a onda dolaze svi redom; od Mate Granića do Sanadera, njihovi učenici su gospođa Kolinda, kandidat Milanović, Andrej Plenković i ostali… Svi su oni na jednoj strani, a na drugoj su Hrvatski narod i Miroslav Škoro.

Imamo kandidata i Hrvatska se može okrenuti u pravome smjeru, u prvom koraku na Pantovčaku, a u drugom u Hrvatskom saboru – optimističan je general Sačić.

Sačić nije zaboravio predsjednici kako je ratne udovice i hrvatske branitelje koji su organizirali prosvjed protiv Vučića nazvala “marginalcima”, a još ga više smeta nedavna izjava da bi ga ponovo pozvala u Zagreb: – Ja Kolindu više ne shvaćam ozbiljno. Ona je samu sebe dezavuirala. Naglo se okrenula Plenkoviću, a do tog zaokreta je još koliko – toliko lukavo promišljala stvari… Pogledajte samo s kakvim se ljudima na Pantovčaku okružila!

 

KOLINDA JE NA JEDNOJ POLITICI DOBILA IZBORE, A ONDA SE PRIKLONILA PLENKOVIĆU…

 

Pero Kovačević podsjetio je gledatelje što je sve Kolinda obećala građanima Hrvatske, a nije napravila: – Rekla je da će iskoristiti svoje ustavne ovlasti i sazivati tematske sjednice Vlade. Obećala je da će ured s Pantovčaka preseliti u Visoku ulicu, kako bi bila bliže građanima. Rekla je da će u njezinom mandatu Hrvatska postati najbogatija zemlja Europske unije! Izjavila je da će stalno lupati šakom po stolu, što će rezultirati dalekosežnim reformama… Isto je tako obećala da će Hrvatsku maknuti iz regije pa se sastala s Vučićem! Obećala je i da će zaustaviti iseljavanje mladih, da će riješti pitanje blokiranih i ovrha. Da ne govorimo kako je najavila pomilovanja hrvatskih branitelja, a u četiri godine mandata nije pomilovala ni jednog!

“Kolinda je na jednoj politici dobila izbore, a nakon toga, kada se priklonila politici Andreja Plenkovića i njegova HDZ-a, izgubila je svoj legitimitet,” odlučan je Kovačević i prenosi dojam s terena: “Ljudi ne mogu vjerovati da je ovo sada ista ona predsjednica iz 2014. godine.”

U Bujicu se ekskluzivno iz Smokvice na otoku Korčuli javila najpopularnija hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić i demantirala pisanje Večernjeg lista da će podržati Kolindu Grabar-Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora. Riječ je evidentno o manipulaciji, a Bujici je otkrila i kako joj je Škoro čestitao na uspjehu i osvojenih 70.000 glasova, još u izbornoj noći: – Bila sam sretna jer me je upravo gospodin Škoro nazvao i čestitao mi na uspjehu! Rekao je da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru i da je treba vratiti Hrvatima.

ŠKORO ČESTITAO RUŽI TOMAŠIĆ, RUŽA UZVRAĆA: 100 POSTO IMA MOJ GLAS!

Ruža Tomašić je otkrila za koga će glasovati na predsjedničkim izborima: – Ako se Miroslav Škoro kandidira, moj glas ima 100 posto! Vjerujem da će Škoro ući u drugi krug. Predsjednica se zamjerila mnogim ljudima kada je neki dan rekla da nije pogriješila što je u Zagreb pozvala Vučića i da bi ponovo isto učinila. Mnogi koji su joj možda mislili dati glas, nakon ovoga neće! Od Vučićeva posjeta Hrvatska nije imala baš nikakve koristi, cijelo je vrijeme radio budale i od Plenkovića i od predsjednice. Od predjednice smo očekivali jedno, a ona je radila nešto posve drugo. Odmaknula se od svega onoga što je obećavala…

Komentirala je i podvalu Večernjaka, da će glasovati za Kolindu: – Njima ostavljam na dušu jesu li ili ne iskrivili moje riječi, ali Bože moj, ovo je mala država i sve se brzo sazna. Ništa se ne može sakriti.

Na pitanje tko može Hrvatsku spasiti od povratka Milanovića na vlast – Škoro ili Kolinda, Ruža Tomašić bila je i više nego jasna: ”Škoro! Kolinda je pokazala što je imala. Pokazala je da nije dosljedna i da je često puta mijenjala mišljenje. Ima saveznike koje ne bi trebala imati… Gospodin Škoro je školovan čovjek, nije čovjek koji u politiku ulazi da bi zaradio koju kunu. Zapravo, sve ovo njemu i ne treba, ali radi svoje obitelji, radi svoje Slavonije i Hrvatske on će, vjerujem, dati sve od sebe, da se Hrvatska ponovo vrati Hrvatskom narodu.

U nastavku Bujice general Sačić je Plenkovića zbog slanja vijenca na Sutjesku nazvao “izdajicom”, a Zorana Milanovića napao zbog mlake politike prema migrantima.

CIJELU EMISIJU POGLEDAJTE OVDJE:

Velimir Bujanec

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Na prosvjedu protiv koronamjera u Austriji sudjelovalo 10.000 ljudi

Oko 10.000 ljudi, prema procjenama policije, okupilo se u subotu poslijepodne u Beču na prosvjedu …