Petak , listopad 23. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Glumica izvrijeđala Merkel: Ti si nitko, nanijela si nam najveću štetu u povijesti…

Glumica izvrijeđala Merkel: Ti si nitko, nanijela si nam najveću štetu u povijesti…

Njemačka glumica izvrijeđala Merkel u otvorenom pismu: “Treba ići u zatvor”

Vi ste najokrutnija, zločinačka kancelarka s kojom se njemački narod ikada morao nositi. Uvukli ste njemački narod u terorizam, rat, siromaštvo i smrt namjernim i ilegalnim uvozom migranata, stotina tisuća plaćenika, terorista i drugih okorijelih kriminalaca.

Prema članu 16 Ustava, nitko tko stigne u Njemačku kroz sigurne zemlje nema pravo na azil. Zato su svi vaši gosti ilegalni kriminalci u Njemačkoj. Shengenski i Dublinski sporazum su također protuzakonito stvoreni. Zavjetovali ste se, između ostalog, da ćete štetne stvari držati podalje od njemačkog naroda, ali svakoga dana činite upravo suprotno.

Niste dobili mandat da biste se bavili potrebama svih građana, već samo dobrobitima njemačkog naroda, to je jedina svrha Vašeg mandata. Vi niste ništa drugo nego djelatnik njemačkog naroda, jer vlast pripada narodu, a ne Vama.

Svjesno ste podstakli čitav narod da se međusobno konfrontira , podijelili ga i uništili čitave obitelji. I sve to zaokružujete bezobraznim ponavljanjem laži da nama Nijemcima ide bolje nego ikad?

Zbog vaših ilegalnih gostiju, svi javni događaji moraju da budu masovno osigurni, okruženi ogradama i čuvarima naoružanim automatskim oružjem. Sada postoje zaštitna područja za žene koje traže zaštitu kako ne bi postale žrtve seksualnog zlostavljanja od strane Vaših gostiju. Svakoga dana Vaši gosti čine nevjerojatne zločine.

Siromaštvo koje vlada među našim starijim stanovništvom i djecom je veće nego ikad. Skoro milijun Nijemaca živi na ulicama. Pomagati tim ljudima, to je bio zadatak Vašeg mandata, a ne prepljavanje čitave Evrope osvajačima iz drugih kultura. I želite da Vas poštujemo?

Vaši okupatori, uglavnom kriminalci, koji siluju i ubijaju u Nemačkoj, su zatim stavljeni pod Vašu zaštitu (i zaštitu mainstream medija / policije) i prikazuju se kao žrtve „desničara“. Ako ste zaista željeli poštovanje i imali savijest, odgovorali biste za svoje zločine pred sudom.

Ukoliko Vas pravda ne posjeti, narod hoće, jer vlast pripada isključivo narodu, a njemački narod je Vaš poslodavac. Vi ste nitko. Nijedna kancelarka nikada nije namjerno nanijela toliku štetu i patnju njemačkom narodu.

U budućnosti želim samo jedno: da Vi i cio Vaš entitet bude izveden pred lice pravde zbog svih kršenja zakona i da Vi i Vaše kolege odete u zatvor, minimum doživotno. Ovako velika izdaja suverenog naroda se nikada nije dogodila u povijesti Nemačke.

Plaćeni komentatori i licemjeri koji Vam se i dalje ulizuju, nesposobni da misle svojom glavom, mogu da se suzdrže od toga, jer nijedan razuman čovjek takve ljude ne shvaća ozbiljno.

Prezirem Vas iz dna svoje duše i želim Vam kaznu koju zaslužujete. Sa puno prezira, zahvaljujući Vašem Stasi rukovodstvu – bivša glumica, Silvane Heisenberg.

croativ.net

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Napokon, roditelji pokreću kaznene prijave protiv odgovornih

Jučer, (utorak, 20.10.) u Čitluku, održan je sastanak svih koordinatora Inicijative roditelja HNŽ/ZHŽ – Zahtijevamo …