Srijeda , rujan 30. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Gospa je dolazila majci u san i govorila “Pođi u Međugorje” – otišla je i ja sam ozdravio!

Gospa je dolazila majci u san i govorila “Pođi u Međugorje” – otišla je i ja sam ozdravio!

MEĐUGORJE – Donosimo vam svjedočanstvo koje će vas dovesti do suza! Ova priča je samo dokaz koliku moć ima zagovor naše Nebeske Majke…

Svjedočanstvo mladog Hrvata Marija Čurića je zaista impresivno. No, vjerujemo da njegova životna priča tek počinje. Unatoč svim posljedicama koje ovaj mladić ima nakon nesreće koju je preživio, u njemu i dalje gori oganj Božje ljubavi. Neka nam ova priča i svjedočenje bude na blagoslov i obraćenje!

Dogodilo se to 31.8.1998.god oko 17 sati! U dječjoj igri i znatiželji popeo sam se na stup dalekovoda, uslijedio je strujni udar 10 000 wolti i pad s 8m visine. Usporedbe radi, utičnica ima 220W i nerijetko ubije čovjeka.

Nema se vremena čekati hitnu pomoć već me voze u Osijek u bolnicu. Na putu se mimoliaze s hitnom koja dolazi po mene, no mi dalje vozimo za Osijek.

U KBC Osijek pri hospitalizaciji kažu da nemaju ni mogućnosti niti resursa za ovako teškog pacijenta. Preostaje jedino Zagreb i moliti Boga da preživim put.

Bolničari zovu svog najboljeg i najiskusnijeg vozača koji tada nije radio i bio je u svom domu. On govori: “Pošto je dijete u pitanju spremite kola dolazim.”

Put za Zagreb je prošao ok, ali u operacijskoj sali staje srce i nema više znakova života. Kreće reanimacija!

Nakon nekog vremena doktori proglašavaju smrt. Sestra zapisuje vrijeme smrti, kad nakon nekoliko trenutaka srce od jednom počinje opet kucati. Ponovno kreće reanimacija i borba za život koja je trajala 45min!

Konačno dobivaju puls i ja se vraćam u život. Nakon toga slijedi 14 dana kome.

To je ukratko o svemu što se događalo, ono što ću sada ispričati je još bitnije.

Nekoliko dana nakon stradavanja mojoj majci u san dolazi Gospa i govori: “Pođi u Međugorje i prikaži mi svoga sina Marija, a ja ću se pobrinuti za njega.”

Moja majka nikome ništa ne govori već se pakira i odlazi u Međugorje.

Svi ostaju u čudu i govore mojoj majci: “Dijete ti leži u komi, smrt se očekuje svake sekunde i umjesto da budeš uz njega ti ideš u Međugorje”. Ali moja mama se ne obazire već čini kako je Gospa rekla.

Majka je u Međugorju i zadnji dan njenog boravka kad se već sprema kući javljaju joj da sam se upravo probudio iz kome.

Dolazi direktno u Zagreb meni u bolnicu. Doktorica kaže da sam još uvijek jako kritično i ako dobijem još jednom povišenu temperaturu nastupiti će smrt. Ukoliko ne bude temperature ostat ću u bolnici minimalno 6-12mj.

Mama doktorici odgovara: “Temperature neće biti!” Dok to s vjerom izgovara još u sebi razmišlja: “Sveta voda to neće dopustiti, a moj Mario će za Božić biti kući!”

Tako je i bilo, nakon 2 tjedna kome i 107 dana boravka u bolnici niti jednom temperatura nije bila povišena, jer svaki dan prilikom posjete moji bi roditelji svetom vodom na mome čelu i usnama napravili znak križa. Bogu hvala nekoliko dana prije Božića sam i došao kući.

Da je sve to medicinski fenomen došli su se uvjeriti i tim stručnjaka iz Amerike koji su promatrali moj slučaj i ništa im nije bilo jasno. Nikome nije bilo objašnjivo kako to da oporavak teče takvom strelovitom brzinom, iznad očekivanja i najvećeg optimista. Nikom osim mojim roditeljima koji su znali tko vodi brigu o meni.

U 107 dana, koliko sam u bolnici proveo, moji su roditelji svaki dan dolazili u posjet. Prije posjete bi svaki put odlazili na Kamenita vrata i prikazivali me Gospi.

Radi težine operacija i vrlo jakih anestezija, operacije sam mogao imati samo jednom tjedno i uvijek su bile utorkom.

I evo, nakon 17godina, svaki utorak sam redar/posluživač na Kamenitim vratima gdje se molitvena zajednica Srce Isusovo okuplja i moli krunicu.

Baš na onaj dan kad su se odvijale teške operacije u kojima se za moj život borilo. Svima koji dolaze na Kamenita vrata na molitvu, želim poručiti- “Među vama se nalazi mladić koji se uz Gospin zagovor vratio iz mrtvih, zar mislite da vaše nakane i potrebe ne mogu biti uslišane?”

Mario Čurić – redar i član zajednice “Srca Isusova!”

clanovisrcaisusova02082017

dnevno.ba

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ: Isuse, budi ti naše svjetlo i naša nada!

Isuse, molimo te za snagu koračanja kroz ovozemaljski život. Daj nam snagu onda kada dalje …