Nedjelja , kolovoz 9. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / HRS: Češljajte, analizirajte, kopajte…

HRS: Češljajte, analizirajte, kopajte…

Ispada danas gorući problem što naš zamjenik predsjednika Slaven Bevanda radi svoj posao kao odvjetnik.

Niti ga je stranka poslala da radi u Aluminijski, niti je stranci polagao račune za svoj PRIVATNI posao, niti vidimo uopće u čemu bi bio problem što je kao ODVJETNIK zastupao Aluminijski kao tvrtku. To je ono tržište na koje se poziva predsjednik Čović! Tu struka prevladava, ne podobnost. Slobodno neka se češljaju svi predmeti koje je vodio odvjetnik Bevanda, kao odvjetnik. Neka se analiziraju i detaljno preispitaju svi njegovi predmeti koje je vodio za Aluminijski kombinat.

Gospodo mi živimo od svoga posla, ne od politike. Odvjetnik Bevanda slovi kao ponajbolji odvjetnik u Mostaru. HRS jedino može imati odgovornost što je pokušao kroz natječaj za Upravu Aluminijskog preko svoga člana prezentirati program i plan spasa ovoga poduzeća. No, to je propalo budući da se u uredu predsjednika Čovića, koji btw nikoga nije uposlio u Aluminijskom, odlučilo tko smije, a tko ne smije pristupiti upravi.

Ispada problem ugovor sa odvjetnikom Bevandom koji je on sklopio zato što je ponajveći stručnjak u svom području, a ne činjenica da su HDZ-u BiH veći prioritet rudnici u Bosni, nego Aluminijski u Hercegovini, pa su njima u 4 godine dali preko 1 milijarde KM proračunskog novca, a nisu bili u stanju spasiti gospodarsku žilu kucavicu Hercegovine.

Rektoratu Sveučilišta u Mostaru, vodstvu Skupštine HNŽ-a, novinarima na platnoj listi HDZ-a BiH i svima onima koje, očigledno, zanima transparentnost poslovanja institucija sa javnim učešćem kapitala poručujemo da ne stanu sa Aluminijskom, nego neka nastave i na druga poduzeća, institucije, agencije itd.

Na čijoj platnoj listi su sestrići, koje agencije vode supruge od sestrića, na čelu kojih direkcija su ljubavnice, koga savjetuju druge ljubavnice, gdje rade i čime se bave zetovi, čiji savjetnici će biti braća od zetova, koliko ljubavnica imaju na platnom spisku direktori zavoda, itd.

Krenite redom i ne birajte! Češljajte, analizirajte, kopajte,…

PS. Ono što je zanimljivo jeste kako je za Aluminijski radilo i još uvijek po brojnim predmetima desetak odvjetnika, ali je samo ime Slavena Bevande objavljeno.

Hrvatska republikanska stranka

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Treći dan 31. Mladifesta u Međugorju

Treći dan Festivala mladih u Međugorju počeo je svjedočanstvom p. Johannesa Rothärmela, a potom je …