Ponedjeljak , studeni 30. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / HS HKDU-Hrast: Europski izbori – Zašto su važni?

HS HKDU-Hrast: Europski izbori – Zašto su važni?

U nedjelju Hrvati izlaze na još jedne izbore. Često čujemo već otrcanu frazu “povijesni izbori”. Ovi izbori nam izgledaju, moramo sebi priznati, daleki i nebitni. Nešto što se nas ne tiče niti mi možemo puno utjecati na išta pa prema tome nas ni ne treba zanimati. No, je li to doista tako?

Izdvajajući se malo iz naših svakodnevnih problema i briga, moramo biti svjesni svjetskih tokova i događanja oko nas, jer će, nesumnjivo, polako sve ono što se događa u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj ili Britaniji eventualno afektirati i nas ovdje. Masovne migracije, razvodnjavanje tradicionalnih vrijednosti, nametanje EU-superdržave i dokidanje nacionalnog suvereniteta (kojeg provode vladajuće političke elite) postaje modus operandi etabliranih političkih stranaka u kojem nema mjesta za nacije, vjeru, obitelj i Boga.

Potrebno je progovoriti i direktno istaknuti kako se trenutno u Europi (ali i svijetu) odvija veliki boj na zakonodavnim razinama između kulture smrti i kulture života. Glasnici kulture smrti su se, nažalost, infiltrirali i u vodeće demokršćanske stranke i klubove iz kojih grme svojim standardnim “argumentom”: “Mi smo protiv pobačaja ali smo i za pravo žene na vlastiti izbor”. Kakvog li licemjerstva, i to iz usta onih koji su se okitili perjem domoljublja, vjere i obitelji. Najveća izdaja današnjice se upravo događa na području nerođenih, onih koji bi trebali biti sigurni u krilu majke, onih koji se nemaju snage braniti…nerođene djece u majčinim utrobama.

Ovi izbori doista jesu povijesni jer se po prvi puta u posljednjih 50 godina u Europi pojavila kritična masa koja je u mogućnosti ostvariti promjenu i preokrenuti smjer kretanja kojim plove liberalne i bezbožne političke elite Zapada. Iste one elite koje su učinile da se Europljani osjećaju strancima u vlastitoj domovini, da žive u strahu od napada i kriminala afričkih i azijskih ilegalnih imigranata, koje su učinile da se bilo kakav spomen Božjeg imena ili vjere općenito smatra nečim čega se treba stidjeti u modernom vremenu…

Na lokalnim razinama, u kontekstu Republike Hrvatske, boli razjedinjenost desnih političkih opcija. U vremenu krize i izdaje, ujedinjenost bi trebala da bude najveći oslonac. Ovako se unosi dodatna dezorijentiranost i nesklad u političku scenu od koje običan čovjek zazire. Zapamtimo, najveći boj između Zla i Dobra će se manifestirati kroz boj za brak, obitelj i živote nerođenih ljudskih bića.

Kao Hrvatski savez HKDU-HRAST nismo mogli trenutno prepoznati niti jednu drugu opciju koja se jasno i bez ustručavanja zalaže za sve pobrojano osim Hrvatskih suverenista, odnosno liste broj 6 na izborima za Europski parlament.

Uz sve svoje mane, nema druge opcije kojoj bi svaki iskreni Hrvat u ovom vremenu spletkarenja, izdanih principa i neodržanih obećanja mogao dati glas. Za nadat je se da će Hrvatski suverenisti dobiti jednog zastupnika u Europskom parlamentu te se tamo zajedno sa klubom ENF Marine Le Pen, Viktorom Orbanom i Matteom Salvinijem zalagati za Europu suverenih nacija, zabranu masovne ilegalne imigracije nepoznatih osoba (pretežito muškaraca između 18-35 godina prema statistikama) sa drugih kontinenata, vladavinu zakona, oživljavanje tradicionalnih vrijednosti.

U to ime pozivamo svaku Hrvaticu i Hrvata da u nedjelju 26.05.2019., u nedjelju iziđu na izbore i daju svoj glas Hrvatskim suverenistima i pridonesu promjeni na europskoj političkoj sceni.

 

Pero Barbarić Pepi

Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-HRAST

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Koja to zemlja proganja svoje ratne junake?

Tek nakon sramne presude, odnosno spektakularnog samoubojstva časnog i uvaženog hrvatskog generala Slobodana Praljka (29.11.2017.) …