Četvrtak , srpanj 18. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Društvo / IL’ JE PILA, IL’ NIJE DOBRA BILA Vatreni Hrvatima donijeli ponos i slavu, predsjednica baš i ne

IL’ JE PILA, IL’ NIJE DOBRA BILA Vatreni Hrvatima donijeli ponos i slavu, predsjednica baš i ne

Nakon što je Hrvatska u finalu Svjetskog prvestva izgubila od Francuske, i to najviše igrom nesretnih okolnosti ali i propustom sudca, nakon što svjetski mediji, kao i sami francuski mediji, odaju poštovanje hrabrim Vatrenima koji se nikada ne predaju, nakon što je Luka Modrić proglašen najboljim igračem Mundijala, slavlje za doček hrvatskih reprezantivaca može početi. Hrvatski reprezentativci Hrvatskoj i Hrvatima donose srebro sa Svjetskog prvenstva, potvrdili su status nogometne velesile i naciju učinili ponosnom.

No, što je jučer bilo s ponašanjem hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović? Može li se nazvati primjerenim ili je predsjednica prešla tanku liniju koja dijeli neprimjerenost od primjerenosti? Je li trebala ipak malo kontrolirati svoje ponašanje? Mnogi smatraju da je ponašanje hrvatske predsjednice ipak bilo neprimjereno – sve igrače (i hrvatske i francuske) grlila je i ljubila, ljubila je i neosvojeni pehar, sudce, skoro cjelokupnu svečanu ložu, po glavi tapšala Macrona, Putina vukla na fotografiranje… Ako je i mislila na promociju Hrvatske – ipak je pretjerala.

Svjetski mediji s naklonošću komentiraju njeno ponašanje, žaleći što i ostali dužnosnici ni “ovako topli i neposredni”, no nakon ovakvih istupa predsjednice-cheerleadersice, cirkus koji je priredila javosti dugo će se pamtiti.

Znate onu staru: I začina preko načina…

/Republikainfo.com/

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Veliki intervju Mladena Pavkovića s legendom hrvatskog rukometa – Zlatkom Žagmeštarom-Žagom

Bio je slavan kao Podravkina Vegeta!   Ime Zlatka Žagmeštara Žage ostat će zlatnim slovima …