Subota , studeni 28. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Inicijativa roditelja: U naš tim stiže epidemiolog!

Inicijativa roditelja: U naš tim stiže epidemiolog!

Inicijativa roditelja HNŽ/ŽZH – Zahtijevamo normalno školovanje našoj djeci ekskluzivno najavljuje kako se već postojećem timu koje djeluje u formi Vijeća koordinatora Inicijative roditelja pridružuje i jedan EPIDEMIOLOG. U timu već imamo vrsne komunikologe, psihologe, odvjetnike, pedagoge. Ovim potezom Inicijativa roditelja će dodatno dobiti na snazi i ozbiljnosti, pogotovo u “slušaj struku” smislu 🙂

Napominjemo da je potrebna iznimna hrabrost za  jedan ovakav iskorak. Svi smo svjesni brutalnog šikaniranja i mobinga kojeg trpe svi oni profesionalci koji se trude dati jedan drugačiji pogled na očite manipulacije kojih je mnogo u cjelokupnoj priči oko korona virusa. Naravno, iz prethodno navedenih razloga još nećemo izlaziti u javnost sa imenom o kome se radi, ali toliko se može znati zasada, a mi svakako paralelno još dogovaramo sitnice oko forme i načina djelovanja novog člana tima. Svakako ćemo pokušati napraviti i prostor u kojem ćete svi vi koji nas pratite biti u mogućnosti postavljati pitanja na koja će čovjek od struke i odgovarati.

Osim toga, u pripremi imamo još nekoliko dobrih vijesti, a tiču se pokretanja tužbi od strane našeg odvjetnika itd.

Ponavljamo, Inicijativa roditelja svojim djelovanjem ne govori da korona virus ne postoji. Međutim, s obzirom na sve današnje znanstvene spoznaje, očigledno je svakom objektivnom promatraču da virus nije ono što su nam govorili da jest, da je smrtnost prema IFR metodi na razini 0,15-0,20% na globalnoj razini.

Samim time, to ne može biti razlog zbog kojeg se uvode pretjerane i neracionalne restriktivne mjere koje proždiru gospodarstvo, uništavaju živote na razne načine, a sada su na red došla i djeca kojoj žele otežati školovanje (restriktivne mjere u školama) ili ga svesti na razinu na kojoj djeca neće usvojiti apsolutno nikakvo zvanje (online nastava).

 

Saša Grgić,

glasnogovornik Vijeća koordinatora Inicijative roditelja –

Zahtijevamo normalno školovanje za našu djecu

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Donald Trump prvi put najavio da će priznati Bidenovu pobjedu, ali pod jednim uvjetom

Donald Trump je po prvi put izjavio kako će, ukoliko Elektorski kolegij potvrdi pobjedu Joea Bidena, …