Četvrtak , kolovoz 13. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Javna tribina i obiteljski seminar u Međugorju

Javna tribina i obiteljski seminar u Međugorju

„Obiteljsko savjetovalište Međugorje“ (OSM) od 21-23.09.2018. organizira Javnu tribinu i Obiteljski seminar. Kroz ova dva događaja želi se ukazati na jedinstvenu i nezamjenjivu ulogu obitelji u društvu. Od velikog je značaja obitelji pružiti potporu i ohrabrenje na njezinom putu trajnog odgoja i rasta u vjeri, a kako bi se zaštitila i uspješno suprostavila negativnim trendovima današnjice.

O izazovima pred kojima se obitelj nalazi tijekom Javne tribine – „Obitelj stup društva – kako odgovoriti izazovima današnjice? “ govoriti će predavači kojima je obitelj i dobrobit njezinih pojedinaca profesionalno područje interesa, te koji u svojem privatnom životu dijele vrijednosti na kojima obitelj počiva a to su: Dr.sc. Josip Bošnjaković – svećenik, psiholog, psihoterapeut, Prof. dr. sc. Darinka Šumanović – Glamuzina – liječnik pedijatar, Prof. Ankica Baković – psiholog, psihoterapeut. Kroz interdisciplinarni pristup govoriti će se o teološkoj, psihološkoj i antropološkoj pozadini funkcioniranja obitelji. Tribina će se održati u petak 21.09.2018. u 19:00h, dvorana Ivana Pavla II (žuta dvorana) ulaz je slobodan.

„Seminar za obitelj“ obuhvatiti će interaktivna predavanja sa zajedničkim radionicama u malim grupama za supružnike kao jednakopravne nositelje obiteljske zajednice sa svojim specifičnim i različitim ulogama koje se nadopunjuju.  Seminar će integrirati stručna predavanja, praktična iskustva, i radionice u kojima će aktivno sudjelovati sami polaznici. U sklopu seminara planirana je i „Sveta euharistija za obitelj“. Također je važno naglasiti kako će tijekom održavanja seminara biti organizirano i čuvanje djece. Seminar je besplatan uz obavezne prijave na : osmedjugorje@gmail.com : +387 63 774 576

Organizatori srdačno upućuju poziv na sudjelovanje u ova dva obiteljska događaja.

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Rok za prijavu za izbore u Mostaru ističe danas u 16.00 sati

Rok za podnošenje prijava političkih stranaka i neovisnih kandidata za učešće na Lokalnim izborima 2020. …