Subota , studeni 28. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Kaos u studiju N1: Dodik na svako pitanje davao isti odgovor i svađao se, emisija prekinuta

Kaos u studiju N1: Dodik na svako pitanje davao isti odgovor i svađao se, emisija prekinuta

Gostovanje Milorada Dodika u četvrtak navečer u programu bosanskohercegovačkog izdanja televizije N1 završeno je na neobičan način jer je na brojna pitanja voditeljice Emele Burdžović Slipičević član Predsjedništva BiH i predsjednik Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) odgovarao istom rečenicom.

Na pitanje da prokomentira činjenicu da je ‘izgubio Banju Luku’, odgovorio je: – Mi smo pobijedili u 45 općina u BiH, 42 općine u RS, u pet gradova u RS smo pobijedili.

Nakon toga je uslijedio niz drugih pitanja, ali Dodik je uvijek odgovarao manje-više istom rečenicom, odnosno time u koliko općina su pobijedili.

Žalio se da je voditeljica nekorektna, da postavlja tendenciozna pitanja, da je na sve što ga pita već odgovorio te da je pobijedio u 45 općina u BiH i 42 u Republici Srpskoj.

– Imate li ozbiljno pitanje, pustite me, rekao je Dodik voditeljici pa nastavio: – Dosadni ste s tim pitanjem, dajte nešto pametnije.

– Možete prekinuti emisiju samo, uslijedila je njegova izjava nakon čega je ubrzo i bila prekinuta, usprkos navodima voditeljice da vrijeđa i nju i ljude u BiH svojim stavom i takvim ponašanjem.

– Hoćemo li razgovarati dalje? Ili da završavamo, upitala ga je na što joj je on uzvratio: – Završite, nema potrebe.

abcportal.info

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Donald Trump prvi put najavio da će priznati Bidenovu pobjedu, ali pod jednim uvjetom

Donald Trump je po prvi put izjavio kako će, ukoliko Elektorski kolegij potvrdi pobjedu Joea Bidena, …