Utorak , prosinac 1. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / BiH / Literarni natječaj ISTINOM DO POMIRBE

Literarni natječaj ISTINOM DO POMIRBE

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, Središte Hrvatskog svjetskog kongresa za istraživanje posljedica totalitarizama u BiH raspisuje literarni natječaj na temu ISTINOM DO POMIRBE.

Literarni radovi na natječaj (pjesme, priče, novele, crtice, igrokazi, putopisi ili eseji) šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte udrugashsk@gmail.com s naznakom Za natječaj Istinom do pomirbe u obliku Word dokumenta nazvanog Ime_Prezime_Naslov pri čemu literarni rad ne smije biti duži od pet kartica teksta, pisan oblikom slova Time New Roman, veličina 12, prored 1,5. U posebnom dokumenti u prilogu treba priložiti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela, e-mail adresu i kratki životopis.

Natječaj je otvoren za slanje radova do 10. kolovoza 2019. nakon čega će Povjerenstvo odabrati tri najuspješnija rada, a popis nagrađenih bit će javno objavljen prije završnog događanja s dodjelom nagrada, koje će biti organizirano u 23.kolovoza – Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, kada će nagrađeni autori i njihovi radovi biti javno predstavljeni.

predsjednica SHSK

Anita Martinac

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Asić: Moja ruka će biti prva, a mojih stranačkih kolega druga, treća i četvrta za hrvatskog gradonačelnika

Koalicija „Mostar moj dom“ koju  čine HSP, HSP BiH i HKDU-Hrast , u sklopu kampanje …