Ponedjeljak , srpanj 13. 2020.
Naslovnica / Arhivske vijesti / MARIJAN HANŽEKOVIĆ MASON PO OSOBNOM PRIZNANJU- TOTALNO RAZOTKRIVANJE (VIDEO)

MARIJAN HANŽEKOVIĆ MASON PO OSOBNOM PRIZNANJU- TOTALNO RAZOTKRIVANJE (VIDEO)

Gotovo punih 40 godina nakon II svjetskog rata, slobodno zidarstvo je strogo branilo svoju privatnost. Vrijedila je politika nepojavljivanja u medijima kao i neispravljanja činjeničnih pogrešaka koje su se u medijima pojavljivale. Kao rezultat takve politike mnogi su ljudi stekli pogrešne predstave o tome što je to slobodno zidarstvo i što to slobodni zidari rade.

Uvidjevši težinu posljedica takve politike, od sredine osamdesetih godina slobodno zidarstvo na Zapadu, prvenstveno u Engleskoj, vraća se otvorenosti u cilju razotkrivanja mnogih mitova koji se stvoreni tijekom godina. Danas se slobodne zidare ohrabruje da govore o slobodnom zidarstvu u krugu svojih obitelji, prijatelja i kolega.

Želeći i sami dati obol ovim nastojanjima kao i doprinijeti većem razumijevanju slobodnog zidarstva uopće – hrvatski slobodni zidari odlučili su u javnost izaći sa ovim stranicama.

Velike lože u Europi
Velike lože u Kanadi
Velike lože u SAD
Velike lože u Južnoj Americi
Velike lože u Africi
Velike lože u Aziji
Velike lože u Australiji

http://www.freemasonry-croatia.org/vlh.htm

Marijan Hanžeković – Veliki majstor

Želite li znati tko je sve u igri posjetite stranicu; http://anonymoushrvatska.blogspot.hr/2016/03/marijan-hanzekovic-odvjetnik-mason.html

Masonerija se nalazi pred privremenom pobjedom, te su stoga prirodni putovi borbe protiv njih znatno otežani. Sada se nalazimo u završnim operacijama u kojima ostvaruju svoj “divni svijet”. Stoga se protiv njih možemo boriti jedino vjerskim preporodom u Kristu, povratkom u Crkve i intenzivnijim molitvama. Kroz unutarnju intervenciju u dušama i društvenim pokretima Bog će dati rješenje za preokret. Sigurno je da će u jednom trenutku doći i do oružane borbe naroda. Narodi se nalaze na putu “Armagedona”, a osebno Hrvati.

Gdje je narod uz zakon Božji, tu je i Bog da porazi sotonu i njegove predstavnike. Što god se dogodilo Bog će biti s Hrvatima i pobjeda će biti  Božja.

https://www.youtube.com/watch?v=gqSkgT6cvSc

GLASBROTNJA.NET

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Dodik: Dubrovnik nikada nije pripadao Hrvatskoj, Sarajevo je za nas inozemstvo!

Povijesno i nacionalno gledano, Jugoslavija je ozbiljna podvala srpskom narodu, koji se odrekao, bukvalno, i …