Nedjelja , kolovoz 18. 2019.
Naslovnica / Najnovije vijesti / Lokalno / U Međugorju održan Božićni koncert OGŠ Brotnjo

U Međugorju održan Božićni koncert OGŠ Brotnjo

U Dvorani Ivana Pavla II sinoć je održan tradicionalni Božićni koncert Osnovne glazbene škole Brotnjo. U predblagdanskom ozračju učenici i profesori OGŠ Brotnjo svojim su nadarenošću oduševili posjetitelje, koji su uživali u lijepom koncertu.

– Treću godinu zaredom, zahvaljujući našemu domaćinu fra Marinku, Božićni koncert održavamo ovdje u Međugorju. Naši učenici predstavit će se kroz 30-ak točaka, koncert će otvoriti orkestar, dok ćemo koncert završiti sa dvije pjesme u izvedbi zbora – kazao je prof. Jure Sušac, ravnatelj OGŠ Brotnjo.

Ravnatelj OGŠ Brotnjo u svom govoru također je zahvalio svima na dolasku i nazočnima poželio sretne nadolazeće blagdane, nakon čega je Orkestar OGŠ Brotnjo izveo skladbu „Libertango“.

Nakon nastupa Zbora redali su se nastupi učenika koji su svirali: flaute, violine, trube, harmonike, gitare, saksofone, klarinete i glasovir. Na navedenim instrumentima učenici su nastupili u samostalnim točkama ili u pratnji svojih profesora, a posjetitelji su imali priliku čuti i kako zvuči trio gitara i ansambl flauta.

Izvedbom dvije skladbe Božićni koncert OGŠ Brotnjo zaključio je Zbor u kojem je pjevalo 70-ak učenika i koji je sinoć imao pratnju na glasoviru, harmonici i violini.

citluk.ba

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Sutra u Čerinu dobrovoljno darivanje krvi

 U trenutku kad su smanjene zalihe krvi, Crveni križ općine Čitluk smatra važnim povećati razinu …