Nedjelja , siječanj 19. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Svijet / Migranti u Bruxellesu prebili vozača poljske europarlamentarke?

Migranti u Bruxellesu prebili vozača poljske europarlamentarke?

Vozača eurozastupnice poljske stranke Pravo i pravda, Beate Kempe, napala je ispred hotela u Bruxellesu skupina mladih. Drugi zastupnici istaknuli su kako Bruxelles nije siguran grad, javlja poljski portal Do rzecy.

Vozač zastupnice Europskog parlamenta napadnut je u četvrtak, javlja TVP Info i objašnjava da se to dogodilo kada je Kempa napuštala zgradu. Trojica muškaraca napala su automobil, vozača su teško pretukli, a europarlamentarka se uspjela skloniti u hotel.

PiS-ov eurozastupnik i bivši kandidat za gradonačelnika Varšave, Patryk Jakiprepričao je događaj i dodao da bi “da je Beata bila u automobilu pola minute ranije, možda došlo do tragedije.” Također je naglasio da su muškarci najvjerojatnije arapskog porijekla.

Za sada nije poznat uzrok napada, iako se najvjerojatnije radi o pokušaju pljačke.

Zastupnik Dominik Tarczyński objasnio je da su takve opasne grupe uobičajen prizor u Bruxellesu.

“Oni uznemiravaju ljude i potiču sukobe. Tijekom tih sukoba pokušavaju ukrasti različite stvari: torbe ili novčanike. Nažalost, ovo je ovdje u Bruxellesu uobičajeno “, rekao je.

Drugi političar iz PiS-a upozorio je da u Bruxellesu postoje određene četvrti koje treba izbjegavati radi vlastite sigurnosti.

Izvor: narod.hr/Do rzecy

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Njemačkoj će do 2030. nedostajati šest milijuna radnika

Njemačkoj su strani radnici dugo bili osjetljiva tema. No sada su iznesene neoborive činjenice koje sile …