Subota , srpanj 11. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Mladen Pavković: Beljak je kao „vremenska nepogoda“. Kako je došao, tako će i proći!

Mladen Pavković: Beljak je kao „vremenska nepogoda“. Kako je došao, tako će i proći!

Nakon mojeg komentara da je notorni Krešimir Beljak iz HSS-a „izbacio“ i mrtvog Josipa Friščića (15.8.1949.-23.1.2016.) na nekim se portalima javila i sama njegova malenkost, svojim smušenim odgovorom.

Naime, napisao sam da na godišnjem kalendaru za 2019-tu, ove nažalost minorne stranke, na kojem su među ostalim objavili i „iz povijesti“ HSS-a nigdje nema imena Josipa Fršičića, dugogodišnjeg predsjednika stranke, potpredsjednika Hrvatskog sabora, župana, dragovoljca Domovinskog rata i nadasve velikog čovjeka, za razliku od ovog „automehaničara“, kako ga neki pogrdno nazivaju, te ga upitao: „zašto“?

Na to je reagirao dobitnik Pupovčeve „diplome“ i na svojem Facebooku napisao: „Tjedni, direktni, kamenjari, narodi, maxportali, hrsvjetovi i slične pojave koje zagađuju internet do gadljivosti, nisu moj svijet“ te besramno dodao da je „lik, lik Mladena Pavkovića, bivšeg jugoslavenskog komunističkog novinarčića, a danas hrvatskog ultranacionalista i notornog kvazipisca, prevršio svaku mjeru sa svojim ogavnim lažima“ i da „spominjanje pokojnog predsjednika Friščića u bilo kojem medijskom obračunu sa mnom osobno, krajnje je bezobrazno, ali i utuživo“!

A ja sam samo pitao: Zašto je časno i uvaženo ime Josipa Friščića izbacio „iz povijesti“ HSS-a!

Očito da ga je ovo pitanje teško pogodilo, pa je umjesto odgovora (u njegovu stilu) počeo klevetati, vrijeđati, kao da smo zajedno ovce pasli.

Stoga se teško  spustiti na njegovu „kočijašku“ razinu, ali sudom  nije prijetio ni Marijani Petir, Korenu ili Hrgu, koji su ga opleli kao pravog političkog jadnika, kakav  ustvari i jeste.

Tako mu je saborski zastupnik i bivši predsjednik HSS-a Branko Hrg poručio da ga podupiru uglavnom oni koji „nažalost dobivaju osip i na spomen hrvatskog imena“, dok mu je europska parlamentarka Marijana Petir rekla da je taj i takav Beljak „sramota hrvatske politike“ i da ga se „svaki pošteni HSS-ovac srami“, prije svega zbog njegove „nekulture i nemorala“.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren javno mu je kazao da je „lagao i krao“ i da je sve drugo što mu je rekao „istina, jer za Beljakov kriminalni pedigre postoje konkretni dokazi“.

Ovaj jadni političar iz Samobora svojedobno je izvrijeđao i Marka Perkovića Thompsona kojem je poručio da je „Smeće fašističko!“

Ako je Thompson smeće, onda što je bivši „specijalista za kazetofone“, kako ga nazivaju?

Dakle, kad pitate ovog čudnog i neponovljivog tipa, koji liči na „vremensku nepogodu“, (kakvi su manje-više i svi oko njega), on se ne drži pitanja, merituma stvari, već uzvraća prosto i „lajavo“, sve po onom  – „napad je najbolja obrana“.

S druge pak strane, taj ima srama koliko stane pod nokat, pa nije ni čudno što je toliko „obožavan“ kod Pupovca i Srba, a najmanje nažalost kod hrvatskih seljaka i poljoprivrednika!

Mladen Pavković

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Proglašena nova najmoćnija putovnica na svijetu: Hrvatska na visokom 19. mjestu, BiH značajno slabija

Japanska putovnica omogućava pristup najvećem broju svjetskih odredišta bez vize, pokazuje indeks putovnica koji je objavila …