Ponedjeljak , srpanj 6. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Mladen Pavković: Genijalna isprika, genijalnog voditelja

Mladen Pavković: Genijalna isprika, genijalnog voditelja

Nakon gostovanja beogradskog glumca Sergeja Trifunovića u kontraverznoj tv emisiji Nedjeljom u dva (6. svibnja 2013.) koju uređuje i vodi Aleksandar Stanković, a koja je zbog uzdizanja četništva i neprofesionalnosti dobila mnoge kritike, među ostalim u medijima se javio i Ante Đapić kojeg je Stankovićev gost usporedio s ratnim zločincem Vojislavom Šešeljom!

– „Izražavam zgraženje nad činjenicom da se na javnoj televiziji, koja se financira novcem poreznih obveznika, može dogoditi da u prime-timeu, u nedjelju u 14 sati svjedočimo pljuvanju po hrvatskim vrijednostima i pojedincima i da to prolazi bez reakcije nadležnih tijela, a pod time mislim na reakciju hrvatske Vlade i Ravnateljstva HRT-a“ – izjavio je Đakić te dodao da će tužiti Stankovića i HRT, odnosno da traži i njihovu ispriku.

Ove nedjelje (13. svibnja) žalosni voditelj žalosne emisije se u istoj emisiji, kojoj  je bio gost saborski zastupnik Goran Aleksić, ispričao! I to ovim riječima:

-„Kad govorimo o isprici onda ću i ja iskoristiti ovaj uvod da se i ja ispričam Ante Đapiću zbog istupa u emisiji  prošlotjednog gosta Nedjeljom u dva!“

To i ništa više!

Genijalno. Nije rekao ni zbog čega se ispričava ni tko je tada bio gost, tako da oni koji su gledali emisiju s Trifunovićem nemaju pojima o kakvoj isprici ovaj bunca.

Ako se tako javno ispričava HRT-e (Stanković) zbog uistinu nezapamćene uvrede i klevete na račun hrvatskoga naroda i njegove borbe za slobodu, onda je to dno ispod dna!

A voditelj Nedjeljom u dva navodno je po zanimanju – pravnik!

Bože, pomozi!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.

(UHBDR91.)

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Premoćna pobjeda HDZ-a. Osvojio osam izbornih jedinica te glasove dijaspore. Restart koalicija osvojila dvije izborne jedinice

Prema neslužbenim rezultatima Državnog izbornog povjerenstva nakon 99 posto obrađenih biračkih mjesta, HDZ je relativni pobjednik parlamentarnih izbora sa osvojenih …