Srijeda , ožujak 3. 2021.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Hrvatska / Mladen Pavković: Hrvati ne razumiju da se “Lizalica“ s njima samo šali

Mladen Pavković: Hrvati ne razumiju da se “Lizalica“ s njima samo šali

Novinar jednog portala Gordan Duhaček, zvani „Lizalica“, preko noći je postao „slavan“, jer ga je privela policija jer se nije javio u policijsku postaju na razgovor, jer nema u Hrvatskoj ni mjesto boravka, jer smatra kao i svi njegovi „naredbodavci“ da za njega hrvatski zakoni ne vrijede. Naime, zbog prekršaja da je na svom profilu na Twitteru napisao ACAB dobio je kaznu od 754 kune. Dovoljno da bude „glavna vijest“ u medijima, ali i u informativnim emisijama na Hrvatskoj radio televiziji (HRT). Novinari ga opsjedaju, traže intervjue, a priprema se i „tužba“ nekim europskim institucijama, jer je to što se dogodilo „Lizalici“, kako ga od milja zovu, nešto je strašno i neviđeno u slobodnoj, samostalnoj i neovisnoj hrvatskoj državi.

U policiji nisu imali pojima da se on samo šali, kao što se šalio i kad je objavio pjesmicu „Govno Velebita“, rugajući se s hrvatskom domoljubnom pjesmom „Vilo Velebita“.

  • Oj ti govno, govno Velebita, Ti naše crijeva diko, Tvoja slava jeste nama sveta, Tebi Hrvat kliko: Ti govno Velebita, Ti našeg crijeva diko! Kenjala, premila, Kenjala, premila, Kenjala, oj premila, Ti stolico svih Hrvata! Fekalije, govnovito smeđe, Ja ljubim tvoje smrade. Ljubim tvojega opojnoga prdeža, I onoga ličkoga rukovanja. Ti govno Velebita Ti našeg crijeva diko! Kenjala, premila, Kenjala, premila, Kenjala, oj premila, Ti stolico svih Hrvata – napisao je „Lizalica“, koji se inače, pišu srpske Novosti, u svojim tekstovima bori protiv govora mržnje, a koji je i objavio zapaženu knjigu s naslovom „Destruktivne kritike i druge pederske priče“.

I umjesto da za ovo „umjetničko djelo“ dobije Nobelovu nagradu, njegovu malenkost, zamislite, zbog toga „proganjaju“, pa i žele osuditi, jer glupi Hrvati i hrvatski domoljubi ne razumiju što je to humor i satira, iako i te kako dobro znaju da je govno-govno.

Međutim, dok sada svi znaju za „Liziličine“ nevolje i znaju tko je on, malo tko zna tko je Marijan Živković. Za sudbinu ovog čovjeka koji je u hrvatskom obrambenom Domovinskome ratu izgubio dva sina, koji je Junak Domovinskoga rata, većina medija (osim pojedinih portala) uopće se ne zanima. „Lizalica“ je junak, a ne ovaj hrvatski stradalnik, kojem na Općinskom sudu u Vukovaru već se četiri godine sudi zbog razbijanja dvojezične ploče na tamošnjoj zgradi policije. Taj čovjek ni ne pomišlja da se ne javi na sudski poziv, iako je bio zbog tog djela po kratkom postupku i nepravomoćno  osuđen i na uvjetnu zatvorsku kaznu.

O njegovu slučaju mediji ne izvještavaju, a poglavito ne u glavnim informativnim emisijama, niti na naslovnim stranicama pojedinih novina.  Hrvatski branitelji, koji su na njegovoj strani, ne viču da će se zbog nepravde koja se već godinama nanosi ovom stradalniku, ali i drugim Vukovarcima, žaliti „po Europi“, kao što će to navodno učiniti ekstremno lijevi i notorni pismoklepci u svezi „slučaja lizalica“.

Mladen Pavković

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

BANDIĆ JE OBOŽAVAO SVOJU HERCEGOVINU! Majka Blagica umrla je ponavljajući da je njen sin nevin

On je s ljudima, ali i sa političkim protivnicima jednostavno znao, upravo u tome počiva tajna …