Srijeda , prosinac 2. 2020.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Mladen Pavković: Kakav je to ministar obrane koji želi štrajkom glađu zaustaviti oporbu?

Mladen Pavković: Kakav je to ministar obrane koji želi štrajkom glađu zaustaviti oporbu?

U Srbiji su totalno poludjeli (svaka čast iznimkama).

Ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin, zajedno sa suradnicima, najavio je, pa zasad odustao od štrajka glađu! Poslušao je, kaže, svog suborca (iz Domovinskog rata!) Aleksandra Vučića koji mu je sugerirao da se na taj način ne bori protiv oporbe.

Ovo je inače jedinstven slučaj u svijetu da štrajk glađu najavljuju oni koji su na vlasti, koji imaju sve mogućnosti da zakonom (ili bez njega) „srede“ one koji im „rade o glavi“!

Štrajk glađu najavili su članovi oporbe i to u Narodnoj skupštini, ali i u još nekim najvišim srpskim institucijama, koje su mislili zauzeti silom, a ovi koji su na vlasti, predvođeni ministrom obrane, (!) željeli su ih i nastojali preduhitriti, tako da bi se na kraju „zbrajalo“ tko je više i duže na ovaj način protestirao!

Luđe od luđega!

Inače, na ulicama Beograda, ali i u drugim gradovima, već mjesecima veliki broj građana protestira protiv politike predsjednika Republike Aleksandra Vučića, i traži da se makne s te funkcije.

Što ako i vojska Republike Srbije, pa i pripadnici bivše vojske Republike Srpske počnu slijediti bolesna razmišljanja zapovjednika (ministra), pa i oni u znak potpore počnu štrajk glađu?

Inače, Vulin misli štrajkati glađu, (neki Srbi posprdno kažu – zbog linije!), kako bi obranili Vučića i njegove kompanjone od „nasilja, divljaštva, rušenja i fašizma“!

Srbima očito ne trebaju neprijatelji i cirkus izvan svojih granica.

Dovoljni su protivnici i zabavljači sami sebi!

Mladen Pavković

glasbrotnja.net

About glasbrotnja.net

Pročitajte i ovo

Preminuo Mustafa Nadarević

Musatafa Nadarević poznati bh. glumac preminuo je nakon duge borbe sa teškom bolešću u 77. …