Subota , kolovoz 15. 2020.
Naslovnica / Istaknuto / Mladen Pavković: Sramotno. Brnabić ne želi Hrvata u srbijanskom parlamentu

Mladen Pavković: Sramotno. Brnabić ne želi Hrvata u srbijanskom parlamentu

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u svom prvom intervjuu za HRT u Beogradu kako ne misli  da bi Hrvati trebali imati zajamčeno zastupničko mjesto u srbijanskom parlamentu.

Što na to kaže Milorad Pupovac, a što hrvatska predsjednica i predsjednik Vlade RH?

Ako je to tako, a jeste, što u Hrvatskom saboru imaju tražiti čak tri zastupnika srpske manjine, od kojih notorni Pupovac zastupa tek možebitno pet do deset posto Srba koji žive u Republici Hrvatskoj?

Pored toga, taj Pupovac se već godinama ponaša kao „pobjednik hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata“, a svaka Vlada drži ga kao „malo vode na dlanu“, jer njegovi minorni i sramni glasovi nažalost spašavaju opstanak onih koji su trenutačno na vlasti.

Srbi u svom parlamentu ne žele nikakvog „hrvatskog pupovca“, a još manje da im neki Hrvat, kao nama Srbin Pupovac, dijeli lekcije, i još k tome javno ne prizna srpsku i inu agresiju.

Pupovac je najveći mutež u hrvatskoj politici i dok se njega ne riješimo i dok Državno odvjetništvo ne počne raditi na masu prijava koje je navodno zaprimilo protiv njega, ni hrvatsko-srpski odnosi neće i ne mogu biti bolji, tim prije što je Pupovac isto što i Brnabić – „produžena ruka“ Aleksandra Vučića!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Ljubiću, tko će koga, ako neće svoj svoga!

Nakon obilježavanja Vojno-redarstvene operacije Oluja u Kninu rasplamsao se medijski rat na hrvatskoj desnici. Više …