Četvrtak , kolovoz 16. 2018.
Naslovnica / Najnovije vijesti / vijesti / Mladen Pavković: Zašto Pupovac ne osuđuje Šešeljev četnički skup?

Mladen Pavković: Zašto Pupovac ne osuđuje Šešeljev četnički skup?

Nakon što je u nedjelju ratni zločinac Vojislav Šešelj, zajedno sa skupinom svojih istomišljenika, umjesto na politički skup u Hrtkovac stigao nadomak tog vojvođanskog sela, u Jarak, i tamo održao konferenciju za medije, gdje je među ostalim rekao da „nikada ni jedan Hrvat nije morao bježati niti je bio pretučen“ te da Srbija „ne može imati normalne odnose s Hrvatskom dok traje okupacija, odnosno ne oslobode  Republiku Srpsku Krajinu“, što  nije ništa drugo nego otvorena prijetnja Hrvatima, u političkom vrhu Srbije i Hrvatske ništa se značajnije nije dogodilo, ili bolje rečeno „pojeo vuk magare“.

Jedni i drugi bili su suzdržani, kao da se to njih ne tiče.

Nu, čekali smo kada će se i hoće li se po tom pitanju oglasiti i dr. Milorad Pupovac, Srbin po zanimanju, kako ga neki zovu. Taj čovjek, kao i ekstremna hrvatska ljevica, iznimno su bili glasini oko postavljanja spomen ploče HOS-a na kojoj  piše i „Za dom spremni“, ali gdje su oni sada? Ne javljaju se ni protestiraju, što drugim riječima može značiti da se na određeni načini slažu sa ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem!?

Zbog čega novinari nisu potražili Pupovca i pitali ga – zašto ne osuđuje ratne huškaške izjave ratnog zločinca, zašto ne osuđuje tamošnje četnike koji su otvoreno i javno pozdravljali sa fašističkim pozdravom?

Takve očito smeta „Za dom spremni“, a ne i prijetnje četnika Hrvatima koji žive u Vojvodini, koje su morali braniti ili zaštiti  kordoni tamošnje policije.

Pupovac je i ovom prigodom, svojom šutnjom, dokazao da mu četnička „problematika“ nije strana i da ako treba ponovno će sa svojom braćom možebitno stati uz rame pomahnitalih tipova ala Šešelj i kompanija!

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.)

glasbrotnja.net

About glasUrednik

Pročitajte i ovo

Mladen Pavković: Nije li vrijeme da se ovoj i ovakvoj Srbiji kaže – dosta?

Predsjednik srpskog Udruženja Veritas Savo Štrbac ocijenio je da Hrvatska na pravi način treba da …